Sabiedrībā pazīstamas māmiņas palīdz trūcīgajām māmiņām un to jaundzimušajiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Raidījums un vecāku apvienība «Māmiņu klubs» sadarbībā ar tirdzniecības centru «Spice Home» 13.maijā rīkoja īpašu labdarības Māmiņdienas pasākumu, kā ietvaros tika izveidotas jaundzimušo pūriņu kastes trūcīgu māmiņu atbalstam Latvijas dzemdību nodaļās.

Labdarības akcijā «Dalies un samīļo» ģimenes un ģimenēm draudzīgas kompānijas saziedoja pirmās pūriņa lietas, kas tiks iepakotas īpašās kastēs un piešķirtas tām trūcīgajām māmiņām, kas nav varējušas atļauties pirmā pūriņa sarūpēšanu saviem jaundzimušajiem.

Kopā «Dalies un samīļo» akcijā divu mēnešu laikā saziedoti vairāk nekā 500 kg zīdaiņu drēbīšu un aprūpes piederumu. Paldies jums!!

Īpašā pasākumā ar sirsnīgu koncertprogrammu uzstājās dziedātājas, māmiņas un akcijas atbalstītājas Māra Upmane-Holšteine un Elizabete Zagorska, kā arī bērnu popgrupa «Mazā sirds» un deju kolektīvs «Ozolēni».

Pasākumu apmeklēja daudz māmiņu ar mazuļiem, kurām nav vienaldzīgi citu māmiņu un to bērniņu likteņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu