Ar aktieru un mūziķu sacensībām «Ghetto games» atklāj florbola sezonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

16.maijs Grīziņkalnā pagāja «Ghetto games» zīmē, kā nekā tika atklāta jaunā, jau ceturtā florbola sezona. Kā jau ierasts, atklāšanas kulminācija bija aktieru un mūziķu spēle, kurā sacentās paši sportiskākie sabiedrībā mīlētie personāži.

Jau no pēcpusdienas Grīziņkalnā pulcējās jaunieši, lai reģistrētos florbola spēlēm, kā arī vērotu pagājušās sezonas finālistu savstarpējo spēli un redzētu, cik labiem jābūt, lai cīnītos par uzvaru šajā sezonā.

Neiztika bez lieliskajām Latvijas Universitātes karsējmeiteņu dejām, kuras ikviens atbalstīja ar aplausiem, gluži tāpat kā dziedātājas Aijas Andrejevas un viņas tēta, grupas «Opus Pro» solista Aleksa uzstāšanos. Mākslinieki izpildīja savu tik tikko ierakstīto singlu «Mēs pārejam uz tu».

Vakara kulminācija bija aktieru un dziedātāju sacensības par uzvaru florbola laukumā, mūziķu pusē sacentās duets «Olas» sadarbībā ar dziedātāju Justu Sirmo, bet aktieru pusē cīnījās Gints Grāvelis, Kaspars Breidaks un Mārtiņš Počs, beigu beigās, kā jau ierasts šādos mačos, uzvarēja draudzība un sportiskais gars.

Skatītāji vēroja spēli ar ovācijām, aplausiem, uzmundrinājuma vārdiem, palīdzot māksliniekiem spēlēt un censties arvien vairāk un vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu