Rokmūzikas noskaņās dziedātāja Viktorija Plēpe nosvin trīsdesmit gadu jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

17.maijā dziedātāja Viktorija Plēpe, kuru iepazinām, pateicoties talantu šovam, kurā viņa izcēlās ar oriģinalitāti un lielisku balss tembru, omulīgajās «Latvijas 1.Rokkafejnīcas» telpās svinēja savu trīsdesmit gadu jubileju! Kas gan tā būtu par jubileju, ja uz skatuves nekāptu dažādu stilu mūziķi un nepadarītu vakaru muzikālu?

Koncertā Viktorija Plēpe bija apvienojusi dažādu stilu māksliniekus, kuri izpildīja gan savas dziesmas, gan pasaulē iemīļotus rokmūzikas hitus. Uz skatuves varēja redzēt gan grupas «Rūsa», «Wake up», gan dziedātājus Jāni Lemeži, Slavu Slušniju un citus.

Pati pirmā skatuvi ieņēma jubilāre, kura izpildīja tautā iemīļotu dziesmu kaverversijas, radot zālē aplausus un mudinot pirmos vakara dejotājus iekarot deju zāli. Vēlāk uz skatuves kāpa viesi, kuri sveica Viktoriju, dāvājot tai pāris dziesmas savā izpildījumā, kā arī ziedus.

Viktorija koncertu baudīja, atrodoties zālē savas meitiņas Marijas un mammas Ineses sabiedrībā, kuras lieliskajā jubilejas vakarā bija ieradušās atbalstīt Viktoriju.

Vakara ietvaros Viktorija ar mammu un mazo meitiņu metās arī trakās dejās, dzirdot vairāku savu iemīļoto dziesmu melodijas!

Pēc koncerta viesi neizklīda, bet baudīja bāra sarūpētās uzkodas, dzērienus un sveica Viktoriju ar labiem vārdiem, dāvanām un rozēm, protams neiztika bez komplimentiem par lielisko vakaru, kā arī dziedātājas izskatu,skaisto kleitu, kura piesaistīja daudzu uzmanību.

«Paldies visiem, visiem, kas atrada brītiņu savā aizņemtajā ikdienā un atnāca!! Jūs nevarat iedomāties, kāds prieks man bija visus jūs redzēt!!! Kopā!! Paldies visiem fantastiskajiem mūziķiem, kas piedalījās un radīja šo brīnišķīgo vakaru!!! Bez jums nekā no tā visa nebūtu! Jūs esat ģeniāli! No sirds - paldies!!!» tā Viktorija komentē dzimšanas dienu!

Māksliniece priecājas, ka dzimšanas diena bija iemesls gan satikt daudzus ilgi neredzētus draugus, paziņas, gan atkal nopietnāk pievērsties savai sirdslietai – mūzikai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu