Ar šampanieti un kopīgu pēdējās sērijas noskatīšanos aktieri atvadās no «UgunsGrēka»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

19.maija vakarā aktieri un seriāla «UgunsGrēks» fani atvadījās no lieliskā pašmāju seriāla, seriāls noslēdzās ar dubultkāzām un sagādāja faniem lielu prieku. Aktieri pēdējās sērijas svētkus svinēja kinoteātrī «Splendid Palace», kur gan kopīgi skatījās pēdējo sēriju, gan pavadīja laiku savējo kompānijā.

Uz seriāla noslēguma svētkiem ieradās ne tikai pēdējās sezonas aktieri, bet arī citi, kuri seriālā filmējās tā septiņpadsmit sezonu ilgajā mūžā.

Slavenības ieradās uzposušies, līdzi ņemot savas otrās pusītes, lai kopā baudītu pēdējo «UgunsGrēka» sēriju un nodotos aktieru atmiņu stāstiem.

Pēc kopīgas sērijas noskatīšanās ikviens aktieris saņēma skaistu ziedu pušķi, varēja dalīties pārdomās, pateikt pateicības vārdus.

Vēlāk neformālā gaisotnē iemīļoto seriāla tēlu atveidotāji baudīja šampanieti, uzkodas, lielisko svētku torti un nesteidzās pamest pasākuma norises vietu - reti taču vienuviet satiekas tik daudz aktieru, kuru darbs noris dažādās pilsētās.

Atgādinām, ka seriāls «Ugunsgrēks» piektdien, 19.maijā, ar 17. sezonas pēdējo sēriju tika noslēgts. Šo sezonu laikā piedzīvojis vairāk nekā 1200 sēriju un tajā filmējušies teju 200 aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu