Drifta halles atklāšanā Ainars Virga izskatās veselīgāk, nekā pēdējos gados novērots

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

19.maija vakarā «Drifta halle» rīkoja īpašu vakaru ātruma un adrenalīna cienītājiem, kā nekā tika atklāta halles 2017.gada vasaras sezona. Viesi traucās ar kvadricikliem, tricikliem, spēlēja galda spēles, baudīja silto laiku, šašliku, kā arī Ainara Virgas koncertu.

Vakara ievadā ikviens viesis, uzvilcis ķiveri un īpašu tērpu, varēja traukties ar kvadricikliem pa speciāli ierīkotu trasi, iekštelpās baudīt izbraukumus ar tricikliem, sajust adrenalīnu un izbaudīt to, ko parasti pie stūres nav atļauts baudīt, – neierobežotu ātrumu!

Par spīti lieliskajiem laika apstākļiem daudzi viesi labprāt uzturējās arī iekštelpās, jo tur varēja spēlēt gan novusu, gan citas spēles, visa vakara garumā pie spēļu galdiem bija vairāku cilvēku rinda.

Daudzi labprāt sēdēja zem nojumēm, ērtos dīvāniņos, nodevās sarunām un baudīja dažādas «Drifta halles» sarūpētās uzkodas, kā arī alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus.

Par vakara īpašo momentu kļuva dziedātāja Ainara Virgas uzstāšanās, kā nekā mākslinieks pirms pāris mēnešiem atradās slimnīcā un tas radīja dažādas spekulācijas par alkohola pārmērīgu lietošanu.

Ierodoties uz atklāšanas svētkiem, Virga pierādīja, ka alkoholu neņem ne mutē, jo visa vakara garumā bija biežs viesis pie kafijas automāta. Ikviens pamanīja izmaiņas māksliniekā, Virga izskatījās labāk, nekā bija novērojams pēdējos gados, tāpēc, lai nekristu kārdinājumā, dziedātājs uzreiz pēc koncerta pameta viesmīlīgo ballītes norises vietu.

Pēc koncerta līdz pat rīta gaismai viesus priecēja dīdžejs Roberts Gobziņš, kas spēlēja dažādu stilu populāru mūziku un mudināja ikvienu doties dejot pludmales smiltīs.

Viesu vidū bija dziedātājas Liene Šomase, Jenny May, dziedātājs Ainars Virga, dīdžejs Roberts Gobziņš kā arī 2017.gada «Miss un Misters Latvija» dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu