Slavenību ielenkumā Roberto Meloni prezentē savu pirmo pavārgrāmatu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Ceturtdien, 8. jūnijā, dziedātājs, televīzijas raidījumu vadītājs Roberto Meloni izdevis savu pirmo grāmatu - «Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto. 100 slavenību receptes». Prezentācijas pasākumu apmeklēja grāmatas varoņi, kuru gatavotie ēdieni, ģimenes receptes iemūžinātas pirmajā Roberto pavārgrāmatā.

Grāmata veidota pēc «Rīga TV 24» kulinārijas šova «La Dolce Vita. Ar Roberto» materiāliem, ko vada pats Roberto. Tajā apkopotas pirmajos 100 raidījumos gatavotās latviskās receptes, ko Latvijā populāri cilvēki no savu ģimeņu arhīviem uzticējuši dziedātājam.

Šī nebūt nav pēdējā pavārgrāmata, arī citu šova «La Dolce Vita. Ar Roberto» viesu ēdienu receptes pēc laika tiks iemūžinātas jau citā grāmatā.

Roberto pats atzinis, ka vēl pirms diviem gadiem nemācējis gatavot ēst, tādēļ bijis apņēmības pilns ar raidījuma starpniecību savu sapni piepildīt. Izdotā grāmata ir Roberto veltījums viņa mammai, kura dzīvo Sardīnijā. Kā nekā apziņa, ka dēls vada kulinārijas šovu, mammai rada priekšstatu, ka dēls, esot tālu prom no viņas azotes, ir paēdis.

Dodoties uz Sardīniju, arī parts Roberto mēģina vecākus iepriecināt ar kāda latviska ēdiena pagatavošanu, un viss pateicoties viņa kulinārijas šovam.

Vakara gaitā viesi, kuru receptes atspoguļotas grāmatā, saņēma grāmatas eksemplārus no Roberto un pavadīja atlikušo vakaru, medījot novēlējumus un autogrāfus no citiem grāmatas varoņiem un fotografējoties.

Pārējie viesi, ja vēlējās, varēja iegādāties pavārgrāmatu par 20 eiro, retais steidza izmantot šo iespēju, kā nekā pierasts, ka prezentācijas pasākumos ikviens viesis dāvanā saņem prezentēto darbu, tāpēc daudziem nebija līdzi skaidras naudas, vien bankas kartes.

Īpašu sajūsmu viesiem izraisīja Roberto uzstāšanās dzīvās grupas spēlētās mūzikas pavadībā, karsto Brazīlijas dāmu dejošana un, protams, kas gan par svētkiem, bet tortes, ikviens viesis saņēma gardu kūkas gabaliņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu