Stilīgie garšas piedzīvojumu cienītāji ballējas īpašā pasākumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ceturtdien, 8. jūnijā, mūsdienu Latvijas virtuves restorānā Laivas tapis zināms par jaunumu, kas uzliek jaunu kvalitātes latiņu džinu pasaulē. Radošā Tribaltic.lv komanda kopā ar augu ekspertiem sagatavoja viesiem neparastu ceļojumu The Botanist džina pasaulē, atklājot 31 Ailejas salas auga noslēpumu.

The Botanist kvalitāti un tā izsmalcināto, sarežģīto garšu, kas tapusi lēnu un pamatīgu procesu simbiozes rezultātā, novērtēja īstie garšas piedzīvojumu cienītāji: Benita Sadauska, Olga Kolotova, Agnija Grigule, Deniss Tumakovs, Alekss Silvērs, Samanta Tīna, Olga Krūze, Jaroslavs Barišņikovs, Sergejs Hatanzejskis, Svetlana Ļov, Mārtiņs Kapzems, Indra Salceviča, Kristīne Rudzinska, Santa Kola un citi.

The Botanist ir dzēriens ne tikai ķermenim, bet arī prātam, tāpēc mājās apmeklētāji aiznesa arī jaunas zināšanas un pieredzi. Augu zinības pasākuma viesiem atklāja bārmenis Pēteris Repečko, savukārt uztura speciāliste Jevgēnija Jansone pastāstīja par augu ietekmi uz veselību. Viesi baudīja nesteidzīgas uzkodas no vietējiem produktiem un Baltijas reģiona tradicionālās receptes mūsdienu izpildījumā.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu