Dāmu aplausu un ovāciju pavadībā Žoržs Siksna ar koncertu nosvin jubileju!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

13.jūnija vakarā viens no romantiskākajiem Latvijas dziedātājiem Žoržs Siksna svinēja savu sešdesmito dzimšanas dienu, kā arī četrdesmit gadus muzikālajā darbībā. Īpašā koncertā varēja dzirdēt mākslinieka daiļrades populārākās dziesmas, kuras iekarojušas klausītāju sirdis dažādos laika posmos.

Jau uznākot uz skatuves, Žoržs Siksna saņēma aplausu vētru no koncerta apmeklētājām, kuras galvenokārt bija dāmas labākajos gados, tādā veidā pierādot, ka Žoržs joprojām ir sieviešu mīlulis.

Orķestra «Vintāža» pavadībā Žoržs Siksna nodziedāja savus populārākos hitus, tādus kā «Vālodzīte», «Mātei», «Muļķe sirds», «Sirdij nevajag skaita», «Smeldzošais septembris» un citus.

Kā jau ierasts, visas dziesmas, kuras reiz skanējušas duetos ar Latvijas estrādes dīvām, Žoržs dziedāja kopā ar savu mīļoto sievieti Annu. Uz skatuves pārītis atstāja patiesi iemīlējušos iespaidu, parādot, ka mīlestībai neviens vecums nav šķērslis.

Pirms ikvienas dziesmas dziedātājs dalījās dažādos atmiņu stāstos par koncertu pieredzi, dzīves pieredzi, liekot smaidīt un smieties par dažādiem jokiem ikvienam apmeklētājam.

Koncerta izskaņā skatītāji piecēlās kājās un nodziedāja Žoržam dziesmu «Daudz baltu dieniņu», tālāk sekoja apsveikumu lasīšana, dziedātāju jubilejā sveica gan Valsts prezidents Raimonds Vējonis, gan kultūras ministre Dace Melbārde.

Vēlreiz noklausoties dziesmu «Muļķe sirds», skatītāji sveica estrādes zvaigzni ar ziediem, dāvanām, bet vēlāk apmeklētāji vestibilā par īpašu svētku cenu varēja iegādāties Žorža Siksnas labāko dziesmu disku un saņemt autogrāfu no paša mākslinieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu