Viena vakara laikā aktrise Agnese Zeltiņa trīs reizes saka jāvārdu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

14.jūnija vakarā tirdzniecības centrā «Domina» tika atklāts jauns ekskluzīvu rotaslietu veikals «Goldtime», kurā iespējams iegādāties dimantu kaklarotas, gredzenus, ekskluzīvus pulksteņus un aproces. Atklāšanas svētku vakarā ikviens, kurš iegādājās piedāvāto produkciju saņēma 40% atlaidi.

Pasākuma pirmā daļa norisinājās tirdzniecības centra terasē, kur visi baudīja dzērienus, uzkodas, īpašu saldo ēdienu, romantiskus muzikālus pārsteigumus un veldzējās vieglajā vējiņā un siltajos saules staros.

Par vakara īpašo mirkli kalpoja rotaslietu demonstrējumi, rotas tika izkārtotas uz īpašiem paliktņiem, kuru kompozīcijas dēļ vēl vairāk izcēlās to skaistums un dizains.

Lai demonstrētu pulksteņa izturību, tas tika gremdēts akvārijā, kurā atradās zelta zivtiņa, tāpat auskari tika izvietoti uz skaistiem ziediem, lai izceltos to krāsa un forma.

Tāpat arī dažādu rotaslietu zīmolu pārstāvji atklāja viesiem, ar ko tieši viņu pārstāvētais zīmols ir īpašs un neatkārtojams. Pasākuma vadītāju lomās iejutās šarmantā, elegantā aktrise Agnese Zeltiņa un atraktīvais Žeņa Fokins.

Īpašs vakara mirklis bija dimantu gredzenu demonstrējums, kura ietvaros Agnese Zeltiņa veselas trīs reizes jaunajiem kavalieriem teica jāvārdu un vēlāk apstaigāja terasi, ikvienam izrādot skaistos gredzenus, šoreiz jau savā pirkstā, ne rotaslietu kastītē.

Vēlāk viesi devās uz veikalu apskatīt piedāvāto produkciju, baudīt kafiju, kūciņas un ar nepacietību gaidīja vakara noslēgumu - loteriju.

Loterijā varēja iegūt gan SPA atpūtu Sāremā salā, gan zīmola «Dancing Diamonds» auskarus un kaklarotu, kā arī elegantu «Raymond Weil» pulksteni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu