Populāru personu ielenkumā prezentēta rokasgrāmata sievietēm!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

28.jūnijā vienā no lielākajiem Rīgas tirdzniecības centriem tika prezentēta Gundegas Bičevskas rokasgrāmata sievietēm «Dimanti tavā pagalmā». Lielveikala gaitenī rakstniece labprāt tikās ar sievietēm, lai kopā nosvinētu grāmatas atvēršanas svētkus.

Grāmatas atvēršanas svētkos ikviens, kurš to vēlējās, varēja iegādāties šo jauno sieviešu rokasgrāmatu, kura māca sevi motivēt, apzināties, ka esi labākā visās jomās, par īpašu cenu.

Dāmu, kuras vēlējās «Dimanti tavā pagalmā» kā motivējošu lasāmvielu savos grāmatu plauktos, bija daudz, turklāt grāmatas atklāšanas svētkos ikviens interesents varēja saņemt Gundegas Bičevskas autogrāfu un pārdomu rosinošu ierakstu.

Gundega Bičevska ir bijusi vairāku sieviešu preses izdevumu galvenā redaktore, tātad lieliski apzinās sieviešu problēmas, nedrošības cēloņus un ar saviem materiāliem iemācījusies motivēt dāmas.

Par pasākuma muzikālo daļu rūpējās grupa «Astro`n`out», kura var lepoties ar ne vienu vien motivējošu dziesmu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu