Ar krāšņām svinībām un slavenību turnīru Rīgā atklāj jauno elektrokartingu halli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

2. jūlijā, t/c «Bērnu pasaule» 3. stāvā durvis vēra Baltijā lielākā elektrokartingu halle «Blue Shock Race», kas visas dienas garumā piedāvāja baudīt daudzveidīgas izklaides aktivitātes lieliem un maziem ātruma un asu izjūtu cienītājiem. Jau no plkst. 12:00 tika dots starts pirmajiem elektrokartingu braucieniem, ko papildināja arī aizraujošā rallija stimulācijas spēle un virtuālās realitātes piedzīvojumi. Tāpat klātesošie varēja nodoties jautrām fotosesijām pie īpašās goda pjedestāla foto sienas, kā arī baudīt gardas uzkodas un enerģiskus mūzikas ritmus DJ B-Mark izpildījumā.

Jau uzreiz pēc plkst. 14:00, svētku atklāšanas oficiālajai daļai sākoties, apmeklētājus sveica atraktīvā pasākuma vadītāja Nora Legzdiņa, kura ieskandināja pasākuma oficiālo daļu, jeb uzrunas no halles dibinātājiem.

Kā «saldais ēdiens» svinīgo ballīti pēcpusdienā papildināja arī īpašais slavenību turnīrs, kurā par uzvarētāja titulu sacentās 22 sabiedrībā zināmas personības, veidojot 6 entuziasma pilnas komandas.

Pēc vairāk nekā divu stundu ilgas un spraigas un cīņas trasē uzvarētāju titulu un īpašo kausu izcīnīja komanda ar oriģinālo nosaukumu «YODO», kuras sastāvu veidoja grupas «Rock'n'berries» puiši.

Godpilno otro vietu izcīnīja Dailes teātra aktieru Ievas Florences, Oskara Vīksnes, Ērikas Eglijas un Ginta Grāveļa vadītā komanda «Driveru tīms», savukārt trešo vietu sacīkstēs ieguva komanda «PB1» ar Kristīni Lindenblati, Ati Zviedri, Intu Teterovski un Baibu Vārnu priekšgalā.

Turpinājumā kā ceturtās vietas ieguvēji tika apbalvoti «Avārijas brigādes» pārstāvji – Tamāra Cukurbule, Edgars Toretto, Jānis Labucs un Nauris Cinovics jeb viens no laimīgajiem iepriekšpārdošanas biļešu īpašniekiem, kurš ieguva ekskluzīvu iespēju startēt slavenību turnīrā.

Piekto vietu komandu kopvērtējumā ieguva «Mildronāts» pārstāvji - Laura Raila, Viktors Zemgals, Andris Ābelīte un Kristīne Bērziņa, kura bija otrā laimīgā, kas jau laikus iegādājās halles pre-order biļeti.

Un, visbeidzot, sesto vietu izcīnīja un kolorītās sacensības noslēdza komandas «Testosterons» stūrētāji jeb Ivo Grīsniņš-Grīslis, Nikolajs Puzikovs, Rihards Bērziņš un Edavārdi.

«Paldieshalles pārstāvjiem par sniegto iespēju piedalīties aizraujošajā turnīrā un paldies komandai par neizsīkstošo cīņas sparu. Šis bija mūsu pirmais mēģinājums startēt šāda līmeņa elektrokartingu trasē, taču mums tas izdevās godam un mēs noteikti brauksim vēl. Galvenais taču ir piedalīties un iegūt pirmo vietu,» teic pozitīvie uzvarētāji, grupas «Rock'n'berries» puiši.

Pēc svinīgās slavenību turnīra uzvarētāju apbalvošanas klātesošie viesi līdz pat vakaram turpināja baudīt jautro pasākumu, iepazīstot halles plašās izklaides iespējas un gūstot pozitīvas emocijas vēl ilgam laikam uz priekšu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu