Viesi ierodas baudīt Krievijas galvenā repera Timati koncertu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

26. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar lielu solokoncertu uzstājās Krievijas galvenais reperis Timati. Teju divu stundu koncerts neatstāja vienaldzīgu nevienu no koncerta apmeklētājiem!

Timati ir spožākā Krievijas Hip-Hop un R'n'B skatuves zvaigzne, viens no pieprasītākajiem dziedātājiem, kura muzikālie projekti ir nemainīgi veiksmīgi un jaunas dziesmas ātri kļūst par hitiem.

?‍♂️?

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on

Mākslinieks uzstājies kopā un radījis hitus ar daudzām pasaules mēroga zvaigznēm, tādām kā Snoop Dogg, Busta Rhymes, Diddy, Fat Joe, EVE, Craig David, Timbaland un Flo Rida.

Koncerta apmeklētāju lokā bija arī daudzas sabiedrībā zināmas personas, tādas kā aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa kopā ar mīļoto vīrieti, meitu un māsu, aktrise Zane Vaļicka, dziedātājs Markus Riva, dejotāja Aleksandra Kurusova, uzņēmēja Santa Kola, aktieris Rihards Lepers, tenisiste Jeļena Ostapenko, dziedātāja Laura Raila.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu