Modes eksperti novērtē zīmola «Nolo» jaunos tērpus, kā arī izklaidējas kokteiļballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

3.augusta pēcpusdienā, atpūtas vietā «Sunset lounge», norisinājās modes zīmola «Nolo» modes skate kā arī alkoholisko dzērienu «Martini» ballīte, kurā varēja baudīt četrus, dažādus kokteiļus. Modes eksperti, sabiedrības dāmas, modes blogeri un uzņēmēji izklaidējās līdz pat vēlai vakara stundai.

Ierodoties pasākumā ikviens viesis saņēma vairākus žetonus, kurs pie bāra varēja apmainīt pret gardiem kokteiļiem, atraktīvie bārmeņi labprāt iepriecināja viesus gan ar sarunām, gan pastāstīja kokteiļu pagatavošanas receptes.

Tāpat viesiem bija iespēja nofotografēties pie īpašas foto sienas, sēžot uz sarkana motorollera, šo iespēju izmantoja ikviens viesis, kā nekā nebija ierastā foto siena, tikai ar uzrakstiem, bet sarkanais motorollers un vējš, kas plivināja matus daudziem terases apmeklētājiem, radīja īstas braukšanas efektu.

Sagaidot mirkli, kad pierimst lietus viesi tika aicināti uz terases jumta, kur norisinājās zīmola «Nolo» modes skate. Zīmols piedāvāja novērtēt 2017.gada rudens/ziemas apģērbu kolekciju.

Kā jau ierasts «Nolo» pārsteidza apmeklētājus, šoreiz pateicoties modelēm, kuras ejot pa stilizēto mēli baudīja gan alkoholiskos dzērienus, gan atkorķēja šampanieti un salēja viesiem.

Pēc skates modes mīļotāji devās iekštelpās, kur dīdžeja spēlētas mūzikas pavadībā dejoja, nodevās sarunām, par jaunajām modes tendencēm, kā arī baudīja gardos kokteiļus līdz pat terases slēgšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu