Populārā pavāre Anna Panna izdod grāmatu šokolādes mīļiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

TV3 kulinārijas šova «Gatavo 3» vadītāja, žurnāla «Pie Galda!» recepšu autore, daudziem zināma kā gardāko eklēru un kūku meistare, ANNA PANNA izdod otro saldumu grāmatu - «ŠOKOLĀDE».

Annas Pannas otrās grāmatas izdošana ir likumsakarīga: «Pirms trīs gadiem izdotā grāmata par kūkām bija mans pirmais lielais pieturas punkts un reizē arī atskaites punkts manam darbam. Taču pa šo laiku pieredze un zināšanas ir tikai paplašinājušās un esmu priecīga, ka tajās varu dalīties ar citiem,» stāsta Anna.

Grāmatas tēma – šokolāde – caurvij katru no 60 receptēm.

«Šokolāde ir viena no populārākajām sastāvdaļām dažādu saldumu gatavošanā. Es vēlos parādīt un iemācīt, cik daudzos un interesantos veidos var pagatavot šokolādes saldumus – kūkas, desertus, saldas uzkodas un pat dzērienus,» skaidro Anna.

Recepšu apkopojums būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, gan arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

Tajā apkopotas 60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas.

Grāmatas tapšanā piedalījusies fotogrāfe Elīna Upmale, stiliste Baiba Prindule-Rence un dizainere Mētra Putāne.

Prezentācijā ikviens varēja iegādāties pavārgrāmatu, saņemt Annas Pannas autogrāfu, kā arī baudīt dažādas gardas šokolādes uzkodas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu