Leģendārais DJ Groove ugunīgā ballītē lielākajā āra terasē Latvijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11. augustā populārākais Krievijas dīdžejs un pastāvīgs Maskavas ballīšu apmeklētājs uzstājās vienā no spilgtākajām aizejošās vasaras ballītēm Black Friday uz lielākās āra terases Latvijā. Maskavas dīdžeja uzstāšanos apmeklēja Latvijas modes bomonda pārstāvji - radoši cilvēki, stilisti, redaktori, nozares viedokļu līderi, kuru vidū manīti Jeļena Gricuka, Anita Altmane, Betija Sadauska, Sergejs Jēgers, Sergejs Hatanzejskis, Kristīne Lindenblate, Kašers, Santa Kola un citi.

«Vasarā katra otrā ballīte pieprasa baltu apģērbu,» komentē populārais blogeris Deniss Ševeļovs. «Tas sen vairs nav oriģināli un ir ļoti garlaicīgi. Vienā no pēdējām aizejošās vasaras spilgtākajām ballītēm Black Friday pasākuma «saimnieki» - lielākā āra terase Latvijā «67 Grill & Lounge» - nolēma piedāvāt viesiem ko svaigu un oriģinālu, balta vietā nosakot melnu dress code, autentisku vietējo mūziķu vietā izvēloties Krievijā un Eiropā pazīstamo DJ Groove, bet klasiskos vasaras dzērienus, piemēram, Mohito vai Pina Colada, šoreiz aizstājot ar atsvaidzinošu kokteili «Hennessy Revolution». Tāpēc ballīte izdevās tiešām oriģināla.»

Dīdžejs, kuru reti var sastapt Rīgā, burvīgā Samanta Tīna, oriģinālā laima, kolas un konjaka kombinācija kokteiļos, satriecošais skats no terases - tas viss iedvesmo. Īpaši interesantas bija neformālās sarunas atvērtajā ballītē, kurā piedalījās ne tikai modes ballīšu apmeklētāji, bet arī terases viesi,» stāsta Kašers.

DJ Groove un populārās Latvijas dziedātājas Samantas Tīnas uzstāšanās noslēdzās ar salūtu. Ballīti apmeklēja vairāk nekā 300 viesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu