Kungi smokingos un dāmas vakarkleitās ierodas uz Rīgas balli Melngalvju namā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Jau otro gadu pēc kārtas latviešu dziedātāja Natālija Tumševica sadarbībā ar balles deju dejotāju Vjačeslavu Višņakovu veido grandiozu un neaizmirstamu kultūras pasākumu Vīnes balles vislabākajās tradīcijās.

Vīnes balles ir viens no visspilgtākajiem un krāsainākajiem atgādinājumiem par to visnotaļ tālo laikmetu ar vienreizējiem, brīnišķīgiem komponistiem, kā arī elites neatkārtojamām sanākšanām un dāmu greznajiem tērpiem. Ir pagājuši vairāk nekā 120 gadu, bet Vīnes balles joprojām ieņem visnotaļ nozīmīgu vietu Eiropas kultūras dzīvē.

Rīgas balle 2017 noritēs vienā no vispopulārākajām un skaistākajām Baltijas ēkām, pašā Latvijas Republikas sirdī – Rīgā. Melngalvju nama bagātīgais interjers palīdzēs radīt 20. gadsimta balles neaizmirstamo atmosfēru.


Balles viesus gaida izsmalcinātas vakariņas, īpaši izmeklēti dzērieni, dzīvā mūzika visa vakara garumā un vienreizēja un neatkārtojama koncertprogramma. Balles laikā būs noteikts stingrs ģērbšanās kodekss. Vīriešiem būs jāierodas ballē, tērptiem melnā frakā, smokingā vai uzvalkā ar pieskaņotu tauriņu! Dāmām balles dreskods paredz ierašanos garajos vakartērpos.

Balli atklāja debitantu uzstāšanās. Baltos tērpos ģērbtas dāmas un viņu partneri melnās frakās izpildīs polonēzes un Vīnes valša demonstrējumus.

Vakara programmas laikā uzstāsies Latvijas Nacionālās operas baleta solisti, Latvijas labākie balles deju dejotāji, vēsturisko deju dejotāji, kā arī populārākie operas dziedātāji un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris.

Rīgas balle 2017 – tā ir unikāla iespēja Rīgā izbaudīt klasiskās Vīnes balles atmosfēru, skaisti un eleganti pavadīt laiku, tai starpā kulturāli atpūšoties un komunicējot ar interesantiem cilvēkiem, kā arī no sirds izdejoties brīnišķīgas, mūžīgas mūzikas pavadījumā.

Apskati, kādās skaistās, greznās vakarkleitās un kādos elegantos smokingos viesi ieradās uz Rīgas balli!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu