Ekstrēmas atpūtas mīļotāji īpašā ballītē atvadās no vasaras

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

8.septembrī, vienā no Rīgas ekstrēmās atpūtas labākajām vietām, «Drifta hallē», norisinājās atvadu ballīte no vasaras, kuras kulminācijā norisinājās dziedātāja Gacho koncerts, kas priecēja simtiem ekstrēmas atpūtas un mūzikas fanus.

Kā jau ierasts Drifta hallē atkal varēja vērot Rīgas labākos kvadriciklu un triciklu pavēlniekus, kuri radīja viens otram ne mazums adrenalīna, braucot pa īpašajām trasēm.

Iespēju atsvaidzināties un iemalkot kādu aukstu dzērienu sagādāja izbraukuma bārs, kurā bija pieejami dažādi vasaras kokteiļi un sulas, pārāk daudz atsvaidzinoties pie bārā vairāk nebija iespēja izmantot ekstrēmās atpūtas iespējas.

Īpašu šovu sanākušajiem atpūtas mīļotājiem radīja «drifteri», kuri parādīja kā iespējams «svilināt» riepas un ātri traukties ar automašīnām, veikt dažādus trikus. Priekšnesumi izpelnījās lielas ovācijas un sajūsmu.

Pusnaktī uz skatuves kāpa reperis Gacho, kuru kādu laiku nav izdevies redzēt koncertējam, bet viņš bija gatavs uzstāties ekstrēmas atpūtas cienītājiem!

Pēc dziedātāja uzstāšanās skatuvi pārņems dīdžejs Emil Deo, kura spēlētās mūzikas pavadībā varēs dejot līdz pat rīta gaismai. To izmantoja simtiem viesi, kuri ieradās baudīt ekstrēmu atpūtu un pēdējās iespējas atpūsties ārā pie dabas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu