Dziedātājs Dons kopā ar diplomātiem bauda īpašu Šrilankai veltīto pēcpusdienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11.septembra pēcpusdienā kuģis «Romantika» iemantoja Šrilankas auru, kā nekā uz kuģa norisinājās īpaša Šrilankai paredzēta pēcpusdiena, kurā dažādi diplomāti, vēstnieki, uzņēmēji un pat mākslinieki tika iepazīstināti ar Šrilankas valsti, kultūru un ēdieniem.

Viesiem ierodoties, kuģa lielajā zālē tos jau sagaidīja galdi ar uzkodām, baltvīns, sarkanvīns un, pats galvenais, speciāli no Šrilankas atlidojusi deju grupa un buņģieri, kuri iepazīstināja viesus ar nacionālajām dejām, ritmiem, tērpiem.

Deju grupa no Šrilankas prezentēja vairākas dejas, kuras pastāstīja par kultūru, dabas skaistumu, mīlestības spēku, tāpat viesiem bija iespējams dzirdēt valsts himnu, kuru ikviens godināja, pieceļoties kājās.

Neiztika bez oficiālām uzrunām, kuras izteica Šrilankas vēstniece no Stokholmas Damaijante Rajapakse un Šrilankas goda konsuls Latvijā Arnis Ančupāns.

Šrilankas goda konsuls Latvijā īpaši izcēla šrilankiešu laipnās acis un siltos smaidus, kuri vienmēr rotā viņu sejas un ir galvenais prezentācijas «ierocis», runājot par šo saulaino, silto valsti.

Īpašu mirkli ikvienam sagādāja iespēja nobaudīt Šrilankas nacionālo saldo ēdienu, kā arī tēju, kuru viesiem piedāvāja daiļās dejotājas.

Pēc oficiālās daļas viesi apsprieda redzēto, iepazinās ar Šrilankas diplomātiem, vēstniekiem, dejotājiem, izzināja kultūru, un daudzi jau sāka aizdomāties par iespējamajiem atpūtas braucieniem tieši uz šo zemi.

Promejot ikviens viesis saņēma īpašu piemiņas dāvanu no saulainās Šrilankas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu