Kokteiļballītē Rīgas stilīgākie ballīšu apmeklētāji atvadās no vasaras

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

9.septembra vakarā mākslas telpā «Noass» norisinājās kokteiļa «Hartwall Original Long drink» rīkotās atvadas no vasaras. Kā nekā ikviens var sajust gaisā vēso rudens dvesmu, un šajā ballītē ne vienam vien viesim bija vēsi tieši nepareizas ģērbšanās dēļ, kas atgādināja - vasara ir beigusies! Kokteilis sasildīja, radīja nostalģiju pēc vasaras, gluži kā plānots.

Pasākuma ietvaros Rīgas aktīvākie ballīšu apmeklētāji varēja vērot īpašu izstādi «Vasara Latvijā», kurā visi darbi bija izveidoti no kokteiļu bundžiņām, tos bija veidojušas dažādas sabiedrībā pazīstamas personas, tādas kā Kašers, Jaroslavs Barišņikovs, Lelde Lietaviete un citi.

Darbu doma bija mākslinieku interpretācija par vasaras tēmu, atmiņām no vasaras vai asociācijām, kuras rada vārds – vasara.

Viesi, baudot kokteiļus, apskatīja mākslas darbus, klausījās, ko to veidotāji stāsta par iedvesmu un kāpēc tieši šādi darbi tapuši. Vēlāk viesus priecēja dīdžeja spēlētie mūzikas ritmi, kas lieliski iederējās kā fona mūzika saviesīgām sarunām.

Lielu prieku sagādāja grilētas desiņās, kā nekā radīja apziņu, ka tādas ekstras kā šašliks, desiņas un atpūta pie dabas līdz nākamajai vasarai ir jāaizmirst.

Viesu vidū bija daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tādi kā Kristīne Lindenblate, Allīna Kellere, Kašers, Jaroslavs Barišņikovs, Sergejs Jēgers, Jeļena Gricuka, Aivis Ceriņš, Lelde Lietaviete, Dace Bahmane, Indra Salceviča un citi.

Īpaši izcēlās televīzijas personība Lelde Lietaviete, kura savu vakara frizūru bija izdaiļojusi ar alkohola bundžiņām, tādā veidā sevi prezentējot kā mākslas darbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu