Modes eksperti piedalās rudens/ziemas mēteļu kolekcijas prezentācijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zolbergs

Zīmola Espatte prezentācija vienkopus sapulcināja virkni radošās industrijas pārstāvju, tādus kā arhitekts Ventis Didrihsons, ceļojumu bloga autore Linda Rutule, TV šovu seja Jeļena Gricuka, modes eksperti Jaroslavs Barišņikovs un Deniss Ševeļovs, kā arī pašmāju modes blogerus un medijus, stilistus, ekspertus un cienītājus. Prezentācijas ietvaros viesi vēroja mēteļu demonstrāciju un tika aicināti uzlaikot mēteļus un fotografēties pie fotosienas, kā arī tika lutināti ar uzkodām, dzērieniem un dāvanām.

Cienājot viesus ar veselīgiem smūtijiem un uzkodām, pasākuma namatēvs, restorānu tīkla un veselīgo produkta zīmola The Beginnings pārstāvis Sandris Majors, priecājās par pagodinājumu uzņemt inovatīvo Latvijas ražotāju savās telpās.

«Mūs ar zīmolu Espatte vieno kopīga ideja par ikviena paša apzināti izraudzītu dzīvesveidu, cienot sevi un rūpējoties par fizisko un emocionālo veselību, kas iet roku rokā.»

Espatte dizainere un idejas autore Linda Kampara, iepazīstinot viesus ar produkta ideju, akcentēja, ka zīmola apģērbu līnijas pamatā dominē ideja – sieviete ir skaista tad, kad jūtas labi un kad var būt pati, jo, pēc ražotāja domām, skaistums no komforta nav atdalāmi.

Abas zīmola līdzīpašnieces, iepazīstinot viesus ar rudens - ziemas kolekciju, izcēla trīs mēteļu modeļu līniju – viens no tiem ir transformējams vēju un lietu aizturošs, elpojošs ikdienas mētelis, otrs – SmartCoat jeb gudrais mētelis, kas ir divdaļīgs, elpojošs un vēju un lietu aizturošs, ar noņemamu/pieliekamu svārku daļu, un trešais - Cocoon Coat - transformējams rudens-ziemas mētelis, kas ir silts, bet viegls, līdz ar to ērts valkātajai un piemērots slapjam sniegam, kas lielākoties raksturīgs Latvijas ziemām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu