Politikas elite apmeklē Hosama Abu Meri grāmatas prezentāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Trešdien, 18. oktobrī, Rīgā notika ārsta, sabiedriskā darbinieka un politiķa Hosama Abu Meri grāmatas «Hosams Abu Meri. Libānietis. Sirdī latvietis.» prezentācija, uz kuru bija ieradušies Latvijā plaši pazīstami politiķi.

Grāmatas līdzautore ir žurnāliste un rakstniece Inga Jēruma, kura kopā ar Abu Meri centusies savīt kopā domas un pieredzi, ko grāmatas galvenais varonis piedzīvojis Latvijā. Grāmatas izdošana brīdis ir simbolisks, jo tieši šogad aprit 10 gadi, kopš Abu Meri ar likumu par nopelniem Latvijas valsts labā, tika piešķirta Latvijas pilsonība.

Jaunajā darbā «Hosams Abu Meri. Libānietis. Sirdī latvietis» savās domās par Abu Meri dalās ne tikai viņa kolēģi, bet arī bijušie pasniedzēji augstskolā, kā arī draugi un citi nozīmīgi cilvēki varoņa dzīvē.

Hosams Abu Meri dzimis ir 1974. gada 20 .augustā, un šobrīd darbojas kā ārsts gastroenterologs, Arābu kultūras centra vadītājs, kā arī Latvijas Republikas 12. Saeimas deputāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu