Blogeres Maija Armaneva, Alīna Keller un Elizabete Gorina sarīko ballīti jaunā dzīvokļu mājā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

1. novembrī ikoniskā zīmola Guess izraudzītās Latvijas modes blogeres Maija Armaneva, Alīna Keller un Elizabete Gorina sarīkoja POP-up ballīti trīs jaunos dzīvokļos, lai prezentētu jaunāko zīmola kolekciju.

Lūgtie viesi bija meiteņu draugi, blogeri un mediju pārstāvji - Indra Salceviča, Sergejs Hatanzejskis, Andrejs Šemelevs, Natālija Berezina, Dace Krieviņa-Bahmane, Rolands Bahmanis, Anna Grīnberga un Asja Belova.

Katra Instagram modele bija izvēlējusies savam stilam atbilstošu komplektu. Maijas Armanevas izvēle bija skinny džinsi ar paaugstinātu jostas vietu, pieskaņoti melni platformas zābaki uz masīva papēža un šajā sezonā tik aktuālais vintāžas stila logotipu rotātais T-krekls, kuram pa virsu uz pleciem uzmesta īsā ādas jaka ar stepētiem ielaidumiem.

Dinamiski krāsainam komplektam priekšroku deva Alīna Keller - dzeltens, biezām pīnēm klāts crop džemperis ar augsto apkakli, armijas stila jaka ar uzšuvēm, zili džinsi ar paaugstinātu jostas vietu un koši baltas kedas.

Savukārt Elizabete Gorina izvēlējās nomazgāta efekta denim džinsus boyfriend piegriezumā ar uzšuvēm, dūmakaini pelēku, mājīgu oversize džemperi ar platu kakla izgriezumu un motociklistu stila zābakus ar kniedēm dekorētām siksnām.

Pasākuma laikā meitenes fotografējās un filmējās visos trijos dzīvokļos, radot jaunākās Guess kolekcijas kampaņu sociālajiem medijiem, un katrā dzīvoklī iejutās tā iespējamā īpašnieka tēlos. Tapa skaistas fotogrāfijas viesistabā ballējoties, laiskojoties guļamistabā, strādājot, rūpējoties par savu skaistumu vannas istabas plašajās telpās un iejūtoties mācīties griboša skolnieka tēlā.

Lounge mūzikas pavadījumā, kuru uz platēm spēlēja DJ Dubra, viesi baudīja restorāna pasniegtos dzirkstošos vīnus un meitenīgi rozā uzkodas - kūpinātu lasi ar avokado krēmu, ko rotāja ēdamie ziedi, prosciutto ar zaļumu krēmu, zaļumiem un atšķirīgu ēdamo ziedu, mini romiešu lapu ar humusu, zaļumiem un dārzeņu tartaru, rozā popcake, ko greznoja kaltētas rožlapiņas, un mini eklērus ar zemeņu krēmu un rozā glazūru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu