Konkursa «Ms.Top of the World Plus Size 2017» pirmā diena: lentes un kopīgas pusdienas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. - 13.novembrī Singapūrā norisināsies starptautiskais skaistuma konkurss «Ms.Top of the World Plus Size 2017», kuru rīko uzņēmēja, skaistuma konkursu organizatore Kristīne Lindenblate. Šogad Latviju apaļīgajām skaistulēm paredzētajā konkursā pārstāv restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovūna. Uzzini, kas notika konkursa pirmajā dienā!

8. novembrī vienā no Singapūras labākajām viesnīcām pulcējās korpulentas skaistules no piecpadsmit dažādām valstīm un reģioniem. Dāmas ieradās eksotiskajā zemē, lai sacenstos par titulu «Ms.Top of the World Plus Size 2017».

Pirmajā konkursa dienā dalībniecēm bija iespēja klātienē apskatīt savas konkurentes, uzzināt visu konkursa dienu programmu un pats galvenais – ikviena skaistule ieguva lentu ar savas valsts, reģiona nosaukumu. Ar šīm lentām daiļavām būs jāpavada visas konkursa dienas līdz pat finālam, kad dažas no viņām iegūs kārotos titulus.

Beidzoties svinīgajam mirklim apaļīgās skaistules baudīja bagātīgus Āzijas ēdienus un neaizmirsa par fotografēšanos, kā nekā daudzas šo konkursu atcerēsies visu dzīvi, bet fotogrāfijas ir lielisks veids kā iemūžināt atmiņas.

Šogad par titulu «Ms.Top of the World Plus Size 2017» sacenšas : Filipīnas, Indija, Singapūra, Latvija, Baltkrievija, Ukraina, Izraēla, Mjanma, Nīderlande, Surinama, Benilukss, Āzija, Filipīnas un Taizeme.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu