Īpašā ballītē dāmas iemēģina jauna kosmētikas zīmola produkciju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Bazalijs

8.novembrī, Rīgas kosmētikas tirgū parādījās jauns zīmols «Wycon Cosmetics», kas piedāvā kvalitatīvu, bet zemu cenu kosmētiku. Kā jau ierasts, šādus jaunumus īpašā ballītē steidza novērtēt Latvijas kosmētikas blogeri, sabiedrības dāmas un modes eksperti.

Šķidrās matētās lūpu pomādes, dubultā efekta acu ēnas ar pipeti, gliteri, krēmveida acu ēnas tūbiņās, kā arī konsīleri un tonālie krēmi – šie ir «Wycon Cosmetics» pieprasītākie produkti.

Tāpat zīmols piedāvā bagātīgu nagu laku klāstu, kosmētikas otiņas, sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus un citus produktus.

Sabiedrībā zināmas personas baudīja šampanieti, nodevās saviesīgām sarunām un lēnas fona mūzikas pavadībā aplūkoja piedāvāto produkciju.

Īpašs pārsteigums viesiem bija siena uz kuras atradās dažādi virtuļi, uz to fona daudzi steidza fotografēties un vēlāk vakara izskaņā varēja spilgtos gardumus nobaudīt.

Vairums no sievietēm, kuras apmeklēja prezentāciju, iegādājās pāris kosmētikas produktus, kā nekā tikai sava pieredze spēj pilnībā atklāt katra produkta kvalitāti.

Daudzas daiļavas ļāvās «make up» mākslinieču otām un jau pasākuma laikā ne tikai izmēģināja jauno kosmētiku, bet arī aplūkoja sevi no cita skata punkta, kā nekā mēs sevi redzam citādāk, kā mūs redz apkārtējie, turklāt grima mākslinieki izceļ labāko ikviena sejā.

Kas gan par pasākumu bez loterijas, arī šoreiz izlozes kārtībā varēja laimēt vērtīgas balvas. Dodoties mājās ikviens viesis saņēma mazu sveicienu no «Wycon Cosmetics», kuru tam pasniedza vakara vadītāja Ieva Adamss!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu