Modes cienītāji ballējas «Public Makes Image» pirmajās dzimšanas dienas svinībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 14. decembrī, savu pirmo dzimšanas dienu nosvinēja urbānā stila apģērbu veikals «Public Makes Image». Veikals, kura izveidi iedvesmojis Amsterdamas dzīvesveids, atzīmēja panākumiem pilno gadu kopā ar slavenībām, modes blogeriem un sabiedrības personībām.

Stilīgā ballīte bija veidota «streetstyle» tematikā – viesi baudīja «#BarDepartment» kokteiļus ar holandiešu liķieriem «DeKuyper» un itāļu «Zonin Prosecco», kā arī gardu «streetstyle food» – burgerus, aromātiskus frī un citas uzkodas. Pasākuma gaitā viesi piedalījās aizraujošā spēlē, savukārt par muzikālo pavadījumu parūpējās slavenā latviešu repere Zelma Jēgere jeb «Viņa».

Ļoti lielu viesu uzmanību piesaistīja Apvienotās Karalistes zīmols «Couch», kas piedāvā ar rokām apgleznotu vai apdrukātu festivālu un klubu apģērbu ar spilgtiem neona elementiem - daudzi vēlējās uzlaikot zīmola cepurītes, T-kreklus un citus stilīgos apģērbus.

Pasākuma viesu vidū bija veiksmīgo «YouTube» videokanālu īpašnieces Bea Jonīte, Anete Ozoliņa un Evelīna Pārkere, stiliste Elga Homitska un Jūlija Zolberga, blogeres Liene Stūraine, Sofija Lukjanska, dziedātājs Alekss Silvērs, kā arī dizaineres Viktorija Joniene un Betija Sadauska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu