Natālija Tumševica sarīkojusi glaunu Ziemassvētku labdarības balli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pāvels Anks

Jau septīto reizi dziedātājai un «Rīgas balles» patronesei Natālijai Tumševicai ikgadējā Ziemassvētku labdarības vakarā izdevās pulcēt iespaidīgu skaitu viesu.

Svētku koncertā uzstājās jaunie muzikālie talanti, latviešu mūziķi un pati pasākuma rīkotāja, kopīgi ar Mirage Jazz Orchestra izpildot jaunu Ziemassvētku mūzikas programmu.

Labdarības akcijā tradicionāli tika vāktas dāvanas un līdzekļi bērnunama iemītniekiem (valsts sociālās aprūpes centra «Rīga» filiālei «Pļavnieki»), kur mīt bērni no 2 līdz 18 gadu vecumam, ar dažādām iedzimtām kaitēm. Natālija un viņas draugi sarīkoja bērnunamā Ziemassvētku eglīti, sarūpēja nepieciešamo sadzīves tehniku, pastaigām lietainos laika apstākļos paredzētus pārklājus invalīdu ratiem, dāvanas un gardumus. Tāpat priekš projekta «PALĪDZĒSIM.LV» tika savākta atlikusī summa divgadīgās Agates rehabilitācijai, savukārt sadarbībā ar «Rīgas balli» un labdarības programmu «Avanti» atbalstu saņems jaunie muzikālie talanti.

«Esmu ļoti pateicīga visiem sadarbības partneriem, kas palīdzēja labdarības loterijas rīkošanā,» saka Natālija Tumševica. «Ikviens no viņiem sniedza savu labestību, talantu, dāvājot Ziemassvētku brīnumu un uzburot ziemas pasaku tiem bērniem, kam tas jo īpaši nepieciešams. Lai gaišas domas un pasaulē valda miers!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu