Pašmāju slavenības īpašā ballītē bauda kokteiļus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: K. Bardziņš

Otrdien, 30. janvārī, Latvijas bāru kultūras cienītāji un sabiedrībā pazīstami cilvēki pulcējās restorānā «RestBar Mo», lai satiktos ar prestižo sacensību «World Class» treneri un tiesnesi no Taivānas Niku Vu (Nick Wu) un iepazītos ar pasaules tendencēm kokteiļu gatavošanā.

Viesu starpā bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā uzņēmēja Svetlana Ļova, izdevēja Aija Šmidre, dizaineris Bruno Birmanis ar pavadoni Janu, modes māksliniece Dace Bahmane-Krieviņa ar vīru Rolandu, Rīgas dendijs un žurnāla SIN galvenais redaktors Dāvis Dāvids Sakne, ugunīgā TV raidījuma vadītāja Ieva Brante, dīdžejs un pasākumu organizators Bogdans Tarans, modes blogeri Jaroslavs Barišņikovs un Sergejs Hatanzejskis, nakts dzīves eksperts un žurnāla RigaThisWeek redaktors Rodions Šehovtsovs, morethansize.com veidotāja un modes māksliniece Indra Salceviča un citi.

Vakariņu gaitā kokteiļmeistars Niks Vu gatavoja viesiem savus kokteiļus, savukārt viesību rīkotāji prezentēja savu konkursa kokteiļkarti.

«Bāru apmeklēšana ar draugiem ir viens no veidiem, kā gūt pozitīvas sajūtas. Es eju uz bāriem, lai izklaidētos. Kokteiļi, īpaši dekorēti un gatavoti no sarežģītām sastāvdaļām, to veicina. Pasākumā nogaršoju visus Nika Vu kokteiļus un esmu sajūsmā par taivānieša tehniku un ātrumu – neticami, ka tik ātri var pagatavot šādus kokteiļus,» atklāj modes māksliniece Indra Salceviča.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu