«X Faktorā» iepazītais Aivo Oskis jautrā ballītē prezentē jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pubicitātes foto

Dziedātājs Aivo Oskis 15. februārī klubā «Just» prezentēja savu jauno dziesmu un video «Ejot garām». Vakara šova programmā dziedātājs kāpa uz skatuves ar enerģiskajām «House of Berries» dejotājām.

Dziesmas «Ejot garām» mūzikas autors ir pats Aivo, teksta autore - Ilze Fārte, bet par aranžiju atbildīgais – mūzikas producents Ruslans Kuksanovičs jeb Rassell. Aivo Oskis: «Dziesmas teksts ir par ikdienas steigu, rutīnu, taču arī šajā visā ikdienas virpulī ir svarīgi un ir iespējams atrast sev īstos cilvēkus apkārt. Ikdienā satiekam daudz cilvēku, kuri mums smaida, ar kuriem mēs runājam, bet tikai daži, un īpaši viens cilvēks un dažkārt vairāki, iekrīt prātā un sirdī!»

Dziesmas «Ejot garām» videoklipa galvenā doma ir atspoguļot dziesmas pozitīvo vēstījumu, radīt priecīgu atmosfēru un parādīt to, ka Aivo patīk atrasties labā kompānijā un labi pavadīt laiku. Tāpēc video sākumā Aivo ir sporta zālē, fitnesa treniņā, taču, uzliekot virtuālās realitāte brilles, viņš savās domās nokļūst citā realitātē, kur ir savā kompānijā, labi pavada laiku dziedot un dejojot kopā ar skaistām un atraktīvām meitenēm, domājot par vasaru.

Paralēli visam Aivo ik dienu strādā pie jaunu orģināldziesmu izveides, sadarbojas ar vairākiem producentiem un citiem pašmāju māksliniekiem, lai pavisam tuvā nākotnē izdotu savu pirmo albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu