Dziedātāja Patrisha jautrā burziņā prezentē dziesmu un video «Zvaigžņu smiekli»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Patrisha (īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča) ir jaunā dziedātāja, kuras kontā ir jau vairākas veiksmīgas dziesmas – «Clocks», «Svešās zvaigznes», «Memories», «Nosargāt sapni». Trešdien, 28.martā, klausītājiem un lielam fanu pulkam viņa prezentēja savas jaunās dziesmas «Zvaigžņu smiekli» video.

Dziesmas «Zvaigžņu smiekli» aranžētājs ir Patrīcijas sastāva ģitārists Jānis Griķis, basģitārists Ilvars Vītoliņš un bundzinieks Reinis Zariņš. Dziesmas producenti - Paulis Straume un Jānis Griķis, bet dziesmas vārdus un mūziku ir radījusi pati dziedātāja.

«Dziesma ir par katra savu iekšējo «es», par to, ka mūsu ikdiena ir ļoti sasteigta un ka mēs brīžiem nespējam izsekot līdzi realitātei, taču, neskatoties uz dažādām grūtībām, mēs tomēr spējam atrast laiku smiekliem, jautrībai un mieram. Tādus brīžus ir svarīgi izbaudīt, it sevišķi tad, ja tajā brīdī esi kopā ar kādu sev mīļu cilvēku! [..] Šī oriģināldziesma tapa jau divus gadus atpakaļ, kad notika mans pirmais draugu lokā veidotais solokoncerts, kura nosaukums arī bija «Zvaigžņu smiekli». Līdz šim šo dziesmu biju dziedājusi akustiski kopā ar grupu dažādos pasākumos, bet tagad tā ar jaunām skaņām un video tiek nodota plašākam lokam cilvēku!» - tā Patrisha.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu