Pašmāju stilīgākie ļaudis apmeklē ballīti 80. gadu noskaņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Ceturtdien, 19. aprīlī, «Polhem PR Latvija» šovrūmā valdīja stilīgas un modīgas 80. gadu ballītes atmosfēra, kuras laikā mediju pārstāvji, blogeri, influenseri, stilisti un citi modei pietuvināti cilvēki iepazinās ar zīmola «Reserved» jaunākajām apģērbu, apavu un aksesuāru kolekcijām.

Pasākumu apmeklēja žurnāla «Pastaiga.ru» galvenā redaktore Jeļena Vlasova, TV dīva Lelde Lietaviete, aktrise Vita Baļčunaite, žurnāla «Cosmopolitan Latvija» galvenā redaktore Laura Saulīte, modes redaktore Anita Sedliņa, TV šovu stiliste un «MoreThanSize» autore Indra Salceviča, modes dizaineres Dace Krieviņa-Bahmane un Aļona Grevcova, stilists Sergejs Hatanzejskis, blogeri Jaroslavs Barišņikovs un Andrejs Šemeļevs, Instagram blogere, influensere un fotogrāfe Agnija Grigule, vlogeres Beate Jonīte, Evelīna Pārkere un Emīlija Sama, blogeres Alīna Keller, Sofija Lukjanska, Marija Larionova un citi.

Viesi aplūkoja jaunākās kolekcijas, īpaši priecājoties par to 80. gadu estētiku – svītrām, košiem logotipiem un sportiskām niansēm, pielaikoja apģērbus, ļāvās jautriem momentfoto mirkļiem un Polaroid fotogrāfiju uzņemšanai. Pasākumam īpašu noskaņu sniedza DJ Artūra Pudāna speciāli izvēlētā mūzika 80. gadu sajūtās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu