Ar izsmalcinātām svinībām atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ceturtdien, 31. maijā, ar grandiozu pasākumu īpaši svinīgā un muzikālā gaisotnē oficiāli tika atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā «Grand Poet Hotel». Atklāšanas pasākumā pulcējās vairāk nekā 300 viesu, tostarp uzņēmumu vadītāji, vēstniecību pārstāvji un sabiedrībā pazīstamas personas.

Pasākuma vadītāja lomā iejutās TV personība Valters Krauze. Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja čellu grupa «DaGamba», pasaulslavenais latviešu pianists Andrejs Osokins, kurš nupat atgriezies no koncerttūres ASV, un šā gada Latvijas Lielās mūzikas balvas laureāte vijolniece Kristīne Balanas. Savukārt par fona mūziku visa vakara garumā rūpējās DJ Rudd (Rūdolfs Budze).

Viesiem bija iespēja doties ne tikai ekskluzīvā ekskursijā pa viesnīcu, iepazīstot tās diplohēmisko dizainu un interjeru, bet arī gastronomiskas baudas ceļojumā viesnīcas izslavētā restorāna «SNOB» pavāru pavadībā, vērojot ēdienu gatavošanas meistarību un bārmeņu šovu. Šefpavāram Denisam Ivankovam ir 20 gadu starptautiska pieredze, viņš ir darbojies vairākos prestižos restorānos visā pasaulē, tostarp «Michelin», strādājis kopā ar tādiem šefpavāriem kā Gordons Remzijs, Džeimijs Olivers, Marko Pjērs Vaits un citiem. Savukārt bārmenis Mārtiņš Ambrass apsolījis «SNOB» padarīt par labāko bāru Rīgā. Strādājis vienā no pasaules labākajiem bāriem «Door 74», kas atrodas Amsterdamā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu