Jūrmalā omulīgā gaisotnē durvis ver jauns restorāns

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Lazdāns PHOTORED

Maija pēdējā dienā restorāna «Lighthouse Grill» īpašnieks Raitis Bērziņš atklāja otro restorānu Jūrmalā - «Simmer». Viesu vidū bija dakteri Andrejs Pčolkins, Daiga Baranovska, mūziķi Sanita un Andris Sējāni, uzņēmējs Konrads Gailevičus, arhitekts Gatis Bērziņš un citi.

Viesi izbaudīja Jūrmalas burvīgo un nesteidzīgo dzīves ritmu, kā arī fantastiskos restorāna šefpavāra Sergeja Arčakova sagatavotos ēdienus. Tika pasniegti ēdieni, kas ir restorāna ikdienas ēdienkartē.

Pasākumu vadīja atraktīvais Nauris Brikmanis un zinātnieks Majors no zinātniskā centra «Zinoo». Pasākuma rīkotāji bija parūpējušies par bērnu iesaistīšanu dažādos izzinošos eksperimentos ar ziepju burbuļiem, šķidro slāpekli un sauso ledu. Aktīvi iesaistījās arī pieaugušie un izmēģināja dažādas tehnoloģijas un pārbaudīja dabas likumu, ķīmijas un fizikas pārsteidzošo sinerģiju. Par muzikālo pavadījumu rūpējās Toms Kursītis ar grupu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu