«Bermudu divstūra» Biceps un Triceps uzrīko vētrainu ballīti uz lielveikala jumta (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. jūlijā ar skaļu ballīti uz tirdzniecības parka «Alfa» autostāvvietas jumta tika prezentēts «Bermudu Divstūra» jaunais albums «Ballplēsis», kurš ir grupas otrais studijas albums.

«Šī tik tiesām bija jaudīgākā CD prezentācija, kāda mums ir bijusi un kādā esam piedalījušies. Pat lietus un zibens nespēj apturēt «Bermudu Divstūra» ballītes. Mūsu klausītāji ir vislabākie, tamdēļ prieks, ka šos svētkus varējām noballēt kopā,» stāsta Biceps un Triceps.

Uz īpaši ballplēsīgo ballīti bija ieradušies apmēram 400 grupas kvēlāko fanu. Albuma «Ballplēsis» prezentācijas pasākumā grupa apmeklētājiem atskaņoja jaunākos un jaudīgākos «Bermudu Divstūra» hitus.

Līdz ar jaunā CD iznākšanu, straujiem soļiem tuvojas lielie solo koncerti – 1. septembrī Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē, 28. septembrī Ventspilī, «Jūras Vārtos», 5. oktobrī Valmieras Kultūras centrā un 23. novembrī Rēzeknes «Gors».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu