Diāna Pīrāgs pēc šķiršanās kaislīgi skūpstās ar itāli (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Diāna Pīrāgs šā gada sākumā šķīra laulību ar savu vīru un meitiņas Anželikas tēti Dmitriju. Tagad viņa ir no attiecībām brīva sieviete. Lai arī aizvadītās nedēļas nogalē Sejas Diānu sastapa Jūrmalas pludmalē, kaislīgi skūpstoties ar kādu itāli vārdā Frančesko, dziedātāja atklāj, ka abu starpā nav nopietnu attiecību.

Vaicājot, vai Diānai, kura ir leģendārās džeza dziedātājas Olgas Pīrāgs jaunākā meita, izveidojušās jaunas attiecības pēc šķiršanās no dzīvesbiedra, viņa kategoriski noraida šādu iespēju. Ar karstasinīgo Frančesko Diāna Jūrmalas pludmalē skūpstījusies vien mirkļa iespaidā, bet tuvāku attiecību abu starpā neesot.

Jūrmalas pludmalē dziedātāja Diāna Pīrāgs atbildēja karstasinīgā itāļa Frančesko skūpstam. Tiesa gan, abi ir tikai labi paziņas
Jūrmalas pludmalē dziedātāja Diāna Pīrāgs atbildēja karstasinīgā itāļa Frančesko skūpstam. Tiesa gan, abi ir tikai labi paziņas Foto: Sejas.lv

«Viņš ir labs cilvēks, viens no maniem paziņām. Turklāt viņš labprāt piekrita mani un draudzeni pavadīt uz Jūrmalas atpūtas vietas «Havana Club Lounge» atklāšanas ballīti. Nav ierasti iet vienai uz šādiem pasākumiem. Taču vēlreiz gribu uzsvērt, ka mums nav nekādu attiecību. Mēs esam labi paziņas, un droši varu apgalvot, ka šobrīd man ne ar vienu džeku nav attiecību,» skaidro dziedātāja.

Diāna stāsta, ka viņai šovasar daudz dažādu plānu, ko īstenot profesionālajā jomā: «Strādāju, un pagaidām manā mīlas frontē viss bez izmaiņām. Ilgus gadus nodzīvoju laulībā, un šobrīd esmu viena. Tagad ir pienācis laiks pastrādāt, un par attiecībām nedomāju.»

Itālis Frančesko, kurš prot runāt gan latviešu, gan krievu mēlē, pavadīja uz Jūrmalas ekskluzīvo pludmales ballīti Diānu un viņas draudzenes
Itālis Frančesko, kurš prot runāt gan latviešu, gan krievu mēlē, pavadīja uz Jūrmalas ekskluzīvo pludmales ballīti Diānu un viņas draudzenes Foto: Sejas.lv

Dziedātāja atzīst, ka viņai neeksistē brīvas sievietes statuss: «Ja otras pusītes nav, tātad tas nozīmē, ka esmu vientuļa.»

Deviņus gadus Diāna bija kopā ar savu vīru Dmitriju, un piecus no tiem abi nodzīvoja kā laulāts pāris. Turklāt Dmitrijs pēc šķiršanās rūpējas arī par abu meitiņu Anželiku. Kā laulības šķiršanas iemeslu Diāna min vīra vienaldzību pret viņu kā sievieti. Lai kaut ko savā dzīvē mainītu, Diāna pieņēma lēmumu šķirties no vīra.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu