Seksīgā Jeļena Vavilova necenšas izpatikt puišiem (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Seksīgā jaunā dziedātāja Jeļena Vavilova, kuru daudzi atminas kā modeli un sportista Aleksandra Samoilova bijušo draudzeni, nu jau ilgāku laiku pārcēlusies uz dzīvi Kijevā. Pēdējā laikā Jeļena daudz ceļo un bauda no attiecībām brīvas sievietes statusu. Turklāt, lai arī viņa satriecoši labi izskatās, saviem pielūdzējiem Jeļena necenšas izpatikt.

Kopš pērnajā vasarā Jeļena Vavilova pārtrauca attiecības ar sportistu Aleksandru Samoilovu, viņa ar bijušo draugu vairs nav kontaktējusies. «Mums katram ir sava dzīve, un ceru, ka viņam dzīvē labi klājas un viss ir nokārtojies,» teic Jeļena.

Vaicājot, kā Jeļenai klājas attiecībās ar stipro dzimumu, izskatīgā blondīne iesmejas. «Kādi pielūdzēji! Nav nekādu pielūdzēju, es necenšos visiem izpatikt. Katram sava gaume un viedoklis. Taču, protams, par vīriešu uzmanības trūkumu es nevaru sūdzēties,» viņa nosaka.

Jeļena savu nākotni vēlas saistīt ar mūziku, un viņa jau spērusi pirmos soļus Ukrainas šovbiznesā. «Manā dzīvē nepārtraukti notiek daudzas jaunas lietas. Viss mainās. Man ir jaunas idejas, darbi un draugi. Kopumā varu teikt, ka mana dzīve ir ideāla. Šā gada aprīļa beigās ierakstīju jaunu dziesmu «Истерика», pēc kuras saņēmu dažādus sadarbības piedāvājumus no mūzikas producentiem, bet pagaidām vēl turpinu sadarboties ar savu producentu kompāniju «EX-Production», kā arī turpinu daudz mācīties. Esmu sākusi rakstīt dziesmu tekstus, bet gan jau nobriedīšu un ķeršos arī pie mūzikas rakstīšanas. Visam savs laiks, galvenais - nevajag steigties,» par savu aizraušanos ar mūziku stāsta Jeļena.

Pēdējo mēnešu laikā Jeļena baudījusi atvaļinājumu, un līdz ar to izdevies paceļot pa pasauli. Tikai pirms pāris dienām Jeļena atgriezusies mājās Kijevā no ceļojuma pa Ibizu. «Tur pavadīju lielisku nedēļas nogali. Apmeklēju pasākumu, kurā spēlēja viens no maniem mīļākajiem dīdžejiem - DJ Luciano. Ja godīgi, kopā ar draudzenēm tāpēc arī aizlidojām uz Ibizu, jo vēlējāmies klātienē redzēt, kā uzstājas dīdžejs. Pirms tam sanāca trīs reizes aizceļot uz Ēģipti, kur savulaik dzīvoju kopā ar Aleksandru Samoilovu,» viņa atklāj.

Jeļenai piemīt arī dabas dots skaistums, tādēļ drakoniskas diētas vai ilgas stundas skaistumkopšanas salonos viņai nav nepieciešamas. «Izskats man, paldies Dievam, ir no dabas dots. Neko īpašu nedaru, lai uzturētu sevi formā. Varbūt kādreiz aiziešu uz sporta zāli, bet pagaidām priekšroku dodu dejošanai. Kijevā apmeklēju deju studijas «Todes» nodarbības.

Vienīgais, kam pievēršu pastiprinātu uzmanību un rūpes, ir mati un āda. Lai nokrāsotu matus, katru reizi lidoju pie savas frizieres uz Rīgu. Šeit ir arī mana kosmetoloģe. Nevēlos mainīt ne kosmetoloģi, ne frizieri, kuras ir īstas profesionāles. Tādēļ, līdzko ielidoju Rīgā, pa taisno no lidostas dodos uz skaistumkopšanas saloniem. Savukārt Kijevā apmeklēju SPA procedūras,» savu skaistuma recepti atklāj Jeļena.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu