Džolijai esot nepieciešama aknu transplantācija (44)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tiek runāts, ka aktrise Andželīna Džolija cieš no smagas aknu slimības un šobrīd viņai steidzami nepieciešama aknu transplantācija. Aktrise jau esot tikusies ar kādu pasaulē atzītu ķirurgu un to apspriedusi.

Turcijas preses pārstāvji informē, ka Džolija nesen ieradusies viņu zemē kā ANO labas gribas sūtne bēgļu lietu jautājumos. Tieši šajās dienās viņa Ankarā slepus tikusies ar mediķiem un apspriedusi aknu transplantācijas operācijas iespēju.

«Runā, ka nomiršu, ja man neveiks aknu transplantācijas operāciju,» aktrise izteikusies sarunā ar ārstu, pajautājot, kā viņa varētu sevi glābt. Izpētot medicīnisko izmeklējumu rezultātus, ķirurgs apstiprinājis, ka aknu transplantācija patiešām esot nepieciešama.

Mediķi norāda, ka no C hepatīta cilvēks nemirst, taču šī slimība var izraisīt aknu cirozi, kas ir nāvējoša kaite. Džolijai, visticamāk, slimība ir progresējusi un radusies ciroze, ja vairs nav citu variantu, kā vien aknu transplantācijas operācija. Ārsti arīdzan norāda, ka šī operācija sarežģītības ziņā pārspēj pat sirds pārstādīšanas operāciju.

Aktrises pārstāvji šokējošos jaunumus nav komentējuši. Kāds Džolijas tuvs draugs gan tos noliedzis, norādot, ka ziņas par C hepatītu un aknu transplantācijas nepieciešamību esot «100% aplamas».

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu