Svētdien TV šovā «Koru kari», iespējams, sāksies dzemdības (85)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Iespējams, jau šajā svētdienā, 10. martā, TV3 šovā «Koru kari 3» notiks brīnums un pasaulē nāks Normunda Jakušonoka vadītā Rīgas kreisā krasta kora dalībnieku – dzīvesbiedru pāra Katrīnes un Edgara Kreiļu pirmdzimtais mazulis, kurš gan pagaidām slēpjas no vecākiem un neatklāj, vai būs puika vai meitene.

Korists Edgars Kreilis TV3 «Koru karu» vizītkartē par sevi teic, ka ir brīvmākslinieks un gan muzicē, gan komponē dziesmas. Savukārt Katrīne ir bērnudārza muzikālā audzinātāja. Viņas hobiji ir muzicēšana un peldēšana. Abi nodibinājuši grupu «Bilde no rītdienas». Katrīne un Edgars gredzenus mija pērnā gada 17. novembrī. Kā pāris abi kopā ir divus gadus.

Katrīne un Edgars Kreiļi TV3 šova "Koru kari 3" atklāšanas ballītē klubiņā "Pie Labvēlīgā tipa"
Katrīne un Edgars Kreiļi TV3 šova "Koru kari 3" atklāšanas ballītē klubiņā "Pie Labvēlīgā tipa" Foto: Edgars Kalmēns

Piedalīties grandiozajā šovā «Koru kari 3» Katrīni Kreili neatturēja fakts, ka viņai šova laikā nāks pasaulē mazulis. «Tā kā jūtos ļoti labi, tad kāpēc gan nepiedalīties šajā šovā,» teic topošā māmiņa.

Katrīne TV3 šovā «Koru kari» piedalās jau otro reizi. Iepriekšējā šovā viņa piedalījās Žorža Siksnas Jelgavas tirkīzzilā kora sastāvā, bet šoreiz kopā ar dzīvesbiedru Edgaru piedalās Normunda Jakušonoka Rīgas kreisā krasta kora sastāvā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Normunds teic, ka šajā svētdienā, kad jau «Koru karos» sākas nopietna cīņa, Katrīnei pasaulē jānāk mazulim. Savukārt Katrīne precizē - mediķi prognozējuši, ka bērniņam pasaulē jānāk divas dienas pirms «Koru karu» tiešraides. «Tad jau redzēs kā viss izvērtīsies, jo mēdz gadīties, ka ar pirmo bērniņu datums var arī nebūt precīzs,» prāto topošā māmiņa. Savukārt Edgars piebilst, ka ļoti gaida bērniņa dzimšanu, jo šobrīd vēl topošie vecāki nezina, vai pirmdzimtais būs dēliņš vai meitiņa. «Mazais mums ir sagatavojis pārsteigumu,» teic topošais tēvs.

"Koru karu" atklāšanas raidījumā Edgars bija īpaši uzmanīgs un gādīgs pret savu sieviņu Katrīni, kurai teju pasaulē jālaiž mazulis
"Koru karu" atklāšanas raidījumā Edgars bija īpaši uzmanīgs un gādīgs pret savu sieviņu Katrīni, kurai teju pasaulē jālaiž mazulis Foto: Edgars Kalmēns

Katrīnes un Edgara Kreiļu dzīve paiet starp divām pilsētām - Jelgavu un Rīgu. «Tā kā mēs abi piedalījāmies arī TV šovā «Dziedošās ģimenes», sapratām, ka arī turpmāk visur vēlamies piedalīties kopā. «Dziedošajās ģimenēs» mēs bijām kā Bindru ģimene. Tas ir manu vecāku uzvārds. Kad piedalījāmies dziedošo ģimeņu šovā, ar Edgaru bijām tikko kā saderinājušies,» skaidro Katrīne, bet Edgars piebilst: tā kā «Dziedošajās ģimenēs» viņiem nav izdevies paspīdēt, tad abi nolēmuši turpināt iesākto un piedalīties citos TV projektos.

Katrīne Kreile ir devītajā grūtniecības mēnesī, bet uz skatuves "Koru karu" atklāšanas raidījumā viņa bija tikpat enerģiska kā pārējie kora dalībnieki
Katrīne Kreile ir devītajā grūtniecības mēnesī, bet uz skatuves "Koru karu" atklāšanas raidījumā viņa bija tikpat enerģiska kā pārējie kora dalībnieki Foto: Edgars Kalmēns

«Koru karu 3» atklāšanas raidījumā Katrīne, kura teju kļūs par māmiņu, bija tikpat aktīva kā pārējie Rīgas kreisā krasta kora dalībnieki, gan dejoja, gan dziedāja. Turklāt pēc šova topošie vecāki ar pārējiem kora dalībniekiem pat atnāca uz nakts ballīti klubiņā «Pie Labvēlīgā tipa». «Jā, man jau pašai patīk tādas lietas. Ja man būtu grūti, es to nedarītu. Man jau ir viegli, ka mēs abi ar vīru esam vienā korī un viņš mani atbalsta ik uz soļa. Es varu droši kustēties, jo man ir vīrs blakus,» teic Katrīne, bet Edgars atklāj, ka apbrīno sieviņu, kura ir tik enerģiska pēdējos grūtniecības mēnešos. «Es nesaprotu, kā tas ir iespējams, bet man liekas, ka es pārņemu tās sāpes, kuras Katrīnei vajadzēja būt, gaidot mazo. Man sāp mugura, reizēm pat uznāk slikta dūša, bet Katrīnei dīvainā kārtā nekādu problēmu,» situāciju skaidro Edgars. Nav nekāds brīnums, ka topošais tēvs tik ļoti izjūt bērniņa gaidību laiku. Pat pētījumos atklāts, ka vīrietis, kura sieviete gaida bērnu, izjūt atsevišķus grūtniecības simptomus.

Pagaidām gan Katrīne nevar apgalvot, kā jutīsies pēc dzemdībām un vai varēs, vai nevarēs atgriezties kora sastāvā. «Auklītes jau ir pieteikušās. Pat šova vadītāja Anna Rozīte izteicās, ka varētu palīdzēt auklēt maziņo,» prāto Katrīne, bet Edgars priecīgi nosaka, ka viņu ģimenei ir ļoti paveicies: «Rozīte piesakās palīdzēt auklēt, bet Jakušonoks sola nākt par krusttēvu!»

Komentāri (85)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu