«Koru karos» beidzot piedzimis mazulis. Jakušonoka korī nu ir 17 dalībnieki (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

TV3 šova «Koru kari 3» Normunda Jakušonoka vadītā Rīgas zelta saules kora dalībnieki – dzīvesbiedru pāris Katrīne un Edgars Kreiļi beidzot sagaidījuši pasaulē nākam savu pirmdzimto – meitiņu. Laimīgie vecāki priecājas, ka mazulīte ir skaista, vesela un mierīga.

Katrīnes un Edgara Kreiļu mazulis TV3 šovā «Koru kari 3» bija ļoti gaidīts bērns, jo pat šova otrajā raidījumā tā vadītāji Anna Rozīte un Lauris Reiniks bija neziņā, kad tad mazais beidzot nāks pasaulē.

Jau iepriekš topošie vecāki Katrīne un Edgars sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāja, ka mazulis slēpjas no vecākiem un neatklāj, vai būs puika vai meitene. Arī paši vecāki neslēpa, ka bērniņa dzimums abiem būs pārsteigums.

Nu beidzot noticis brīnums un abi vecāki sagaidījuši pasaulē nākam savu pirmdzimto. «Mums pasaulē nākusi meitiņa – Kerija! Mazā piedzima 14.03.2013. pulksten 23.17, augums - 54 cm, svars – 3,36 kg,» dzīvesstila portālam «Sejas» priecīgs pavēsta jaunais tētis Edgars.

Korists Edgars Kreilis TV3 «Koru karu» vizītkartē par sevi teic, ka ir brīvmākslinieks un gan muzicē, gan komponē dziesmas. Savukārt Katrīne ir bērnudārza muzikālā audzinātāja. Viņas hobiji ir muzicēšana un peldēšana. Abi nodibinājuši grupu «Bilde no rītdienas». Katrīne un Edgars gredzenus mija pērn 17. novembrī. Kā pāris abi kopā ir divus gadus.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic Katrīnu un Edgaru Kreiļus ar meitiņas piedzimšanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu