Slavenības, kurām ilgu laiku prasīja iziešana no «skapja» (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Slavenības, sākot karjeru, reti kad paziņo par savu orientāciju, ja tā nav tradicionāla, daudziem mūziķiem un aktieriem vēlāk ir ļoti grūti iziet no «skapja». Lūk, slavenības, kurām homoseksualitātes atzīšana prasīja ilgu laiku.

Nekas nevar būt drausmīgāks, kā ja tevi pieķer seksa laikā policists, ienākot tajā pašā publiskajā tualetē. Tādā mirklī nekas neatliek, kā paziņot publiski, ka esi gejs. Tas ir iemesls un stāsts, kāpēc dziedātājs Džordžs Maikls iznāca no «skapja».

Aktrise Porša de Rosi iznāca no «skapja», jo 2001.gadā viņas mīļotā sieviete Frančeska Gregorini lika aktrisei atzīties vecākiem un sākt dzīvot atklātu, brīvu dzīvi.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Neils Patriks Hariss 2006.gadā oficiāli atzina savu orientāciju intervijā žurnālam «People». Neilam apnika lasīt citu cilvēku domas par viņa orientāciju, tāpēc aktieris pats atzina, to, kas viņam patīk un kas ne.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktieris Mets Bomers ir vēl viena slavenība, kura atzina savu homoseksualitāti, lai beidzot apkarotu baumas par to, kas viņam īsti patīk – vīrieši vai sievietes. 2009.gadā aktiera fotogrāfijas, kurās redzams, kā viņš skūpsta vīrieti, nonāca atklātībā, un viņam nekas cits neatlika, kā atzīt, ka ir homoseksuāls.

Foto: SCANPIX SWEDEN

2012.gadā, veselu gadu pirms aktrise Džūdija Fostere publiski paziņoja, ka ir lesbiete, par viņu uz sarkanā paklāja iesmēja aktrises kolēģis Rikijs Gervais, sakot, ka pats to nav redzējis, bet viņš ar kolēģiem ir pārliecināti par saviem vārdiem.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu