Jura stāsts: Notievēju, jo nevarēju aizsiet savas kurpes!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pieliecos sasiet kurpes un sapratu, ka traucē mans lielais vēders. Tajā brīdī arī nolēmu, ka beidzot ir jāsāk kaut ko darīt ar lieko svaru!» – stāsta Juris Kalniņš (46). Ar kādu pavisam vienkāršu paņēmienu viņam ātri izdevās atbrīvoties no 13 liekajiem kilogramiem. Lasi interviju un uzzini, kur saņemt bezmaksas uztura speciālista konsultāciju par liekā svara zaudēšanu!

Juri, pastāstiet – kāda bija jūsu iepriekšējā pieredze ar tievēšanu?

– Nebija man iepriekšējās pieredzes ar tievēšanu. Pirms šīs notievēšanas svēru 100 kilogramus un domāju, ka ar mani viss ir okej. Jo nu nebija tā, ka ēdu īpaši neveselīgi vai par daudz. Bet pamazām nonācu tiktāl, ka lielais vēders jau traucēja noliekties un aizsiet pašam savas kurpes. Tas bija tāds nepatīkams moments. Domāju – kā es citiem izskatos no malas ar lielo vēderu? Droši vien, ne pārāk labi. Tajā brīdī nolēmu – tikšu no vēdera vaļā!

Kā uzzinājāt Stokholmas diētu?

– Meklēju internetā – kā vispār nomest svaru. No visiem piedāvājumiem visvairāk uzrunāja Stokholmas diēta, ko jāievēro tikai septiņas dienas. Lasīju par citu cilvēku veiksmīgo pieredzi un likās – katrs otrais jau ir izmēģinājis šo diētu un notievējis! Tāpēc daudz nedomāju, mājaslapā izpildīju testu un pieteicos. Mani pārliecināja arī nopietnā attieksme – vai nu es nometīšu svaru vai saņemšu savu naudu atpakaļ. Tāda atbildīga pieeja mūsdienās ir reti kur!

Foto: Publicitātes foto

Kā notika diētas ievērošana?

– Diēta balstās uz principa, ka jāseko programmas plānam pēc iespējas precīzāk. Pirmajā nedēļā tev iekustina vielmaiņu un pēc tam kilogrami burtiski ripo. Jāsaka arī, ka tur nebija nekā grūta. Ar katru dienu kļuva vieglāk, jo vielmaiņa sāka darboties tauku dedzināšanas režīmā. Šad tad gribējās atgriezties pie vecajiem ieradumiem, bet tas ka redzēju pirmos rezultātus, ļāva noturēties un nepamest iesākto. Tādi acīmredzami rezultāti bija jau pēc pirmajām dienām. Ar diētu kopumā es zaudēju 13kg, ir uzlabojusies mana pašsajūta, vēders ir pazudis un pats galvenais – ar kurpju siešana man vairs nav problēma! (smejas)

Kāpēc ikvienam būtu jāpamēģina Stokholmas diēta?
– Šo diētu noteikti vajag pamēģināt viena iemesla dēļ – tā ir tiešām strādā! Galvenais – nevajag gaidīt, kad liekā svara dēļ jau kļūst grūti darīt lietas – piesakies un pēc rezultātiem jau pats redzēsi, ka tas ir tā vērts!

Aizpildi testu un izveido savu diētu Stockholmhealth.com mājas lapā!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara ar sev īpaši sastādītu uztura plānu! Tikai šodien, 10. martā, katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu