Kā notievēt ātri un bez mocībām: nomet līdz 11kg nedēļas laikā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Savos 55 gados esmu slaida un bez punča!» – tā lepni stāsta skolotāja Svetlana Ķine (55) no Cēsīm. Un joki mazi – pēc nomestiem 18 kilogramiem vecās drēbes viņai vairs nemaz neder. Lasi interviju ar iedvesmojošo skolotāju un uzzini, kā arī tu vari notievēt veselīgi pavisam īsā laikā!

Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Man vienmēr bija diezgan stabils svars, bet tad neilgā laikā tas sāka strauji pieaugt. Pēc garā vasaras atvaļinājuma svēru jau 74 kg! Uz manu īso augumu tas bija daudz par daudz. Biju galīgā izmisumā un ļoti vēlējos no liekajiem kilogramiem atbrīvoties. Sākumā mēģināju ievērot griķu diētu, bet cik tad ilgi var ēst plikus griķus? Turklāt tāpat no tās diētas lielas jēgas nebija – svars stāvēja uz vietas. Tad sākās problēmas ar asinsspiedienu, reiba galva. Sapratu, ka nevaru tā spēlēties ar veselību!

Kā uzzinājāt Stokholmas diētu?

– Par Stokholmas diētu dzirdēju labas atsauksmes no kolēģiem. Arī viņiem pēc pirmajām dienām bija iespaidīgi rezultāti, nedēļas laikā zaudēja 5-7kg liekā svara. Sākumā neticēju, ka arī es varētu notievēt, bet, kas neriskē – nedzer šampanieti! Tā es izlēmu par labu Stokholmas diētai. Man nebija ko zaudēt, jo programma dod garantiju – vai nu būšu 100% apmierināta vai man atgriezīs atpakaļ naudu.

Foto: Publicitātes foto

Kā notika diētas ievērošana?

– Sākumā aizpildīju testu un pasūtīju diētas plānu. Tas bija gatavs nākamajā dienā un es uzreiz arī sāku to ievērot. Man bija viegli sekot ēšanas norādījumiem, jo sastādītā ēdienkarte bija garšīga un ēdieni viegli pagatavojami. Svaru sāku zaudēt uzreiz. No draudzenes aizņēmos svarus, lai sekotu līdzi svara pārmaiņām. Svars tiešām kritās strauji – jau pirmajā nedēļā zaudēju 11kg un jutos daudz enerģiskāka un veselīgāka. Kopumā ar Stokholmas diētu nometu 18 kilogramus – tagad sveru 56kg! Jāsaka, ka manā garderobē viss šobrīd ir par lielu!

Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu arī citiem cilvēkiem?

– Stokholmas diēta atvēra man veselīgas ēšanas pasauli un tas ir ļoti svarīgi, ievērojot diētu. Šī diēta viegli kļūst par dzīvesveidu un tu slaida būsi visu laiku. Paskatieties uz mani – es savos 55 gados esmu slaida un bez punča! Papildus tam – man ir uzlabojies asinsspiediens un jūtos enerģijas pilna! Esmu gandarīta un saku lielu paldies savai Stokholmas diētas uztura speciālistei par bezmaksas konsultācijām!

Spied šeit – Stockholmhealth.com – aizpildi testu un saņem tieši tev piemērotu uztura plānu!

StockholmHealth.com piedāvā – zaudē lieko svaru ātri, veselīgi un bez mokošiem treniņiem! Tikai šodien – saņem savus testa rezultātus bez maksas un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu