Izlasi: šo triku, kā nomest «riepu» – to ir jāzina katram vīrietim!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Notievēju, jo gribējās, lai lielā vēdera dēļ nav kauns iet pa pludmali. Citādāk ar lielo vēderu sanāca kā vilciņam griezties, lai iedegtu katra no vēdera daļām!» – tā stāsta Mārtiņš Siņickis (35). Nedēļas laikā bez mokošiem treniņiem, notievēšanas tabletēm vai badošanās viņa svars saruka par 6 kilogramiem. Lasi, kā Mārtiņam izdevās atbrīvoties no «riepas» un uzzini, ko jādara, lai zaudētu lieko svaru īsā laikā!

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?
Es visu mūžu biju apalītis! Bet nepārdzīvoju. Ka vajadzētu notievēt, sāku domāt tikai pēc 30 gadu vecuma. Nekādas speciālas diētas neievēroju, bet mēģināju neēst katru otro dienu. Tagad saprotu, cik tas bija neveselīgi. Turklāt – notievēt jau tāpat neizdevās.

Foto: Publicitātes foto

–Man tuvojās dzimšanas diena un gribēju tādā nozīmīgā dienā izskatīties labi. Bet vēl lielāka motivācija man bija vasara un jūra – lai nav kauns iet pa pludmali. Gribēju šovasar normāli iesauļoties – agrāk ar lielo vēderu man sanāca kā vilciņam griezties, lai iedegtu viss vēders! (smejas)

Kāpēc izvēlējies Stokholmas diētu?

– Biju lasījis internetā labas atsauksmes par Stokholmas diētu, bet ja godīgi – tie rezultāti likās pārāk nereāli un es sākumā neticēju. Bet, kad man siksnā nācās izdurt jau otro papildus carumu, es sapratu, ka būs vien man jānoriskē ar šo diētu. Tādēļ aizpildīju testu un pieteicos.

Kā notika diētas ievērošana?

– Jau nākamajā dienā pēc testa pildīšanas sāku ievērot sev sastādīto uztura plānu. Iepriekšējā vakarā vēl riktīgi pieēdos, jo domāju, ka diētas laikā neļaus ēst. Izrādījās, ka veltīgi satraucos – dabūju tomēr paēst normāli un badoties nevajadzēja! Jau diētas pirmajās dienās izjutu pozitīvas pārmaiņas. Redzēju, kā cipars uz svariem ar katru dienu kļūst mazāks un mazāks. Pamazām arī vēders pazuda. Pa nedēļu nometu 6 kilogramus. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu.

Ko tu ieteiktu citiem, kas arī vēlas notievēt?
Vienu lietu es šo 7 dienu laikā esmu sapratis – ja vēlies atbrīvoties no liekajiem taukiem, ir vērts izmēģināt Stokholmas diētu. Tiem, kas vēl šaubās, gribu teikt – nedēļa nav ilgs laiks, bet jau pēc pāris dienām tu ievērosi pārmaiņas. Tā ir ļoti laba sajūta – saprast, ka tu pats esi sava ķermeņa pavēlnieks un viss ir iespējams!

Spied šeit – StockholmHealth.com – aizpildi testu un sastādi tieši tev piemērotu uztura plānu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu