Kā ātri atbrīvoties no ziemas «tauku mētelīša» – nomet 8 kg nedēļas laikā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ideja pieteikties šai diētai man «uzkrita kā ķieģelis uz galvas». Ieraudzīju un sapratu – jāmēģina. Kopš tā brīža esmu nometusi 8 kilogramus!» – atceras zobārste Lana Borkina (26) no Rīgas. Lasi tālāk interviju ar Lanu un uzzini, kur saņemt bezmaksas uztura speciālista konsultāciju!

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Mūsu ģimenē vienmēr ir bijis tāds uzskats, ka ja tu sporto – tad vari ēst visu. Līdz pat nesenam laikam es tā arī darīju – ēdu visu, ko vēlējos. Bieži vien tas bija ļoti nesabalansēts un vienveidīgs ēdiens. Pamazām liekais svars lika par sevi manīt, lai gan biju aktīva un sportoju. Kilogrami tikai nāca klāt. Diētām nekad iepriekš nevarēju saņemties. Lasīju par citu sasniegto, nomestajiem kilogramiem, bet pati turpināju ēst visu, kas pagadās. Ja godīgi – es nemaz neticēju, ka arī es varētu notievēt!

Kā uzzināji Stokholmas diētu?

– Divas manas draudzenes bija notievējušas par vairākiem apģērba izmēriem ar Stokholmas diētu. Tā es uzzināju par šo diētu. Protams, ka es arī gribēju izskatīties tik labi kā viņas! (smejas) Esmu zobārste un medicīnas studiju laikā mācījos arī par pareizu uzturu. Bet viens ir zināt teoriju, bet kas cits – ieviest pašai to teoriju praksē un saprast, ko ēst, lai zaudētu svaru. Tā ideja pieteikties šai diētai man «uzkrita kā ķieģelis uz galvas» – sēdēju internetā, lasīju Stokholmas diētas aprakstu un sapratu – ir jāmēģina!

Foto: Publicitātes foto

Kā veicās ar diētas ievērošanu?
– Bija interesanti! Katrai dienai bija norādīts, kas un cik daudz ir jāapēd ar visām receptēm. Līmēju līmlapiņas uz ledusskapja, lai nepalaistu garām īstos laikus un ēdienus. Patika, ka ēdiens bija garšīgs, viegli pieejams un pagatavojams. Jau otrajā dienā jutu pirmās pozitīvās pārmaiņas – viegluma sajūtu. Pamazām zuda arī liekie kilogrami. Pateicoties šim uztura plānam es tagad zinu, kurus ēdienus man jāēd, lai tieši man zustu liekais svars. Un esmu zaudējusi jau 8 kilogramus!

Ko tu ieteiktu citiem, kas arī vēlas slaidu augumu?
– No sirds iesaku Stokholmas diētu visiem, kas pavasarī vēlas atbrīvoties no ziemas «tauku mētelīša». Vienkārši – aizpildi testu, piesakies un pludmales sezonu varēsi sākt ar ideālu augumu!

Tas ir pa spēkam arī Tev! SPIED ŠEIT – StockholmHealth.com – lai izveidotu savu notievēšanas plānu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu