Ivara pārvērtību stāsts: bez mokošiem treniņiem nomesti jau 40 kilogrami!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pēc zaudētiem 40 kilogramiem kāzu uzvalks atkal der kā uzliets! Jūtos kā atgriezies jaunībā!» – pēc piedzīvotajām pārvērtībām stāsta Ivars Ozols (52) no Jelgavas. Lasi tālāk interviju ar Ivaru un uzzini, cik reāli ir iespējams notievēt bez mokošiem treniņiem sporta zālē un kur saņemt bezmaksas konsultāciju par liekā svara zaudēšanu!

Ivar, pastāstiet – kāda bija jūsu iepriekšējā notievēšanas pieredze?

– Ar lieko svaru es dzīvoju gadiem. Godīgi sakot, bija slinkums kaut ko darīt lietas labā un likās, ka dabūt sevi formā būs grūti. Likās – es ēdu gana veselīgi, tāpēc nesapratu, no kurienes man bija uzaudzis liekais svars. Biju izmēģinājis attīrīšanās kūres, punktu skaitīšanu, bet pats nevienā brīdī nejutos tā, ka man vajadzētu «diētu». Tas tomēr likās tāds sieviešu pasākums…

Foto: Publicitātes foto

Kā uzzinājāt par Stokholmas diētu?

– Par Stokholmas diētu man pastāstīja kolēģis, kurš bija izgājis šo programmu un nometis vairākus kilogramus. Viņš ieteica pamēģināt man arī. Kad redzi pats savām acīm reālus rezultātus – tā ir pati labākā reklāma! Tālāk jau pats meklēju un lasīju internetā visu, ko varēju atrast par Stokholmas diētu, un pieteicos.

Kā veicās ar diētas ievērošanu? Nebija grūti izturēt?

– Varētu teikt, ka pats grūtākais bija spert to pirmo soli un pieteikties. Diētas ievērošana grūtības man nesagādāja. Man pašam patīk garšīgi paēst, tāpēc es ļoti novērtēju programmas ieteikumus ēdiena gatavošanai. Atklāju priekš sevis daudz jaunas garšas un garšvielu kombinācijas, kas veicināja svara zudumu. Kad redzēju, ka jau pēc pirmajām dienām svars ir krities par vairākiem kilogramiem – tas bija labs stimuls turpināt!

Cik kilogramus nometāt ar Stokholmas diētu?

– Kopš uzsāku Stokholmas diētu, esmu atbrīvojies no 40 kilogramiem. Man atkal der mans kāzu uzvalks – jūtos kā atgriezies jaunībā!

Foto: Publicitātes foto

Ko jūs ieteiktu citiem cilvēkiem, kas arī vēlas notievēt?

– Tagad, pēc Stokholmas diētas un zaudētiem 40 kilogramiem, es zinu, ka notievēt ir viegli, ja ievēro pareizu uztura plānu. Turklāt ar šo diētu rezultātus var redzēt jau pirmajās dienās. Pats es sapratu, ka ir jānotievē tad, kad kolēģis ieteica diētu. Tāpēc iesaku visiem – izmanto iespēju pašam tikt vaļā no riepas pirms par to aizrāda citi! Vienkārši sāc ar testa izpildīšanu!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un zaudē svaru ātri un veselīgi bez mokošiem treniņiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu