Vasaras diēta: kā īsā laikā atbrīvoties no 23kg uz visiem laikiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Šogad apņēmos, ka par katru cenu notievēšu vismaz par 20 kilogramiem. Līdz šim jau esmu nometusi 23 kg! Manas pārvērtības nevar nepamanīt,» – priekā par pārvērtību rezultātiem dalās Nijole Prohorova (49) no Rīgas. Lasi interviju ar Nijoli un uzzini, kā arī Tu vari zaudēt liekos kilogramus!

– Ar lieko svaru cīnījos jau ilgi, kopš 28 gadu vecuma, bez rezultātiem. Vēl pagājušogad svēru 114 kilogramus. Biju izmēģinājusi diētas no interneta, no žurnāliem. Mana lielākā problēma – es nevarēju izturēt bada sajūtu, kas raksturīga žurnālu diētām. Neredzēju arī lielu jēgu no sevis mocīšanas. Uzskatīju – ja diēta nedod reālus rezultātus, turpināt sevi mocīt nav to vērts!

Kā uzzinājāt Stokholmas diētu?

– Šogad apņēmos, ka zaudēšu 20 kilogramus – par katru cenu! Par Stokholmas diētu zināju jau sen, bet neticēju, ka tiešām tik ātri iespējams notievēt. Man jau bija slikta pieredze ar citām diētām. Vairākas reizes biju aizpildījusi anketu mājas lapā, bet pašu diētas plānu nepasūtīju. Tad ieraudzīju, ka mājas lapā var bez maksas konsultēties ar programmas uztura speciālisti Lieni. Izmantoju izdevību un uzprasīju viņai visus jautājumus, kas mani interesēja. Konsultācijas laikā sapratu, ka Stokholmas diēta ir tieši tas, kas man vajadzīgs – individuāli man uztaisīta diēta, kuras laikā nav jābadojas! Pieteicos un sāku ievērot savu uztura plānu.

Foto: Publicitātes foto

Kā notika diētas ievērošana?

– Nedēļai sastādīto plānu ievērot bija ļoti viegli. Svēros katru dienu un jau otrās dienas vakarā redzēju, ka «pazuduši» 2 kilogrami. Pēc nedēļas biju notievējusi par 10 kilogramiem. Patīkami, bet es gribēju nomest vēl! Turpināju notievēt, kā norādīja uztura speciāliste. Mana vielmaiņa bija iekustināta, tāpēc svars turpināja kristies pa kilogramam vien.

Cik kilogramus esat nometusi ar Stokholmas diētu?

–Līdz šim brīdim ar Stokholmas diētu esmu nometusi 23 kilogramus. Saņemu daudz komplimentus no kolēģiem un vīra – manas pārvērtības nevar nepamanīt!

Foto: Publicitātes foto

Apsveicam! Tas tiešām ir daudz! Ko Jūs ieteiktu citiem cilvēkiem, kas arī vēlas notievēt?

– It īpaši tagad, vasarā, iesaku – dāmas, ja vēlaties tikt vaļā no «riepiņas», tad Stokholmas diēta ir tas, kas jums vajadzīgs! Varēsiet vēl šovasar iet uz pludmali ar skaistu augumu!

Dodies uz Stockholmhealth.com un izveido savu notievēšanas plānu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu