Šokējoši: Kā atbrīvoties no «riepas» uz vēdera dažās dienās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Bez jebkādas piepūles dažās dienās zaudēju jau 5 kilogramus un pats labākais - enerģija tagad ir daudz vairāk nekā jebkad iepriekš,» - tā savu tievēšanas pieredzi raksturo Arnis Graps (42). Lasi interviju ar Arni un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

Arni, kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Iepriekš saviem spēkiem biju sekojis līdzi tam, cik daudz un ko ēdu, bet tas nedeva ievērojamu rezultātu. Nav jau tā, ka nemaz nekustos, tomēr kā jau daudzi mūsdienās aizņemtības dēļ sporta zāles apmeklēšanai laika arī galīgi nepietiek. Turklāt esmu kategoriski pretsevis mocīšanu un kur nu vēl kaut kādu mistisku tablešu lietošanu. Sapratu, ka jāmeklē cita pieeja, lai atbrīvotos no liekā svara.

Foto: Stockholmhealth.com/Arnis Graps

Kāds bija triks, ar ko Tev izdevās zaudēt lieko svaru?

Sākumā aizpildīju vienkāršu testu un sastādījuseptiņu dienu plānu Stokholmas diētas mājas lapā. Bažījos, kamainīt savus ēšanas paradumus nebūs viegli un nāksies badoties, taču diēta izrādījās kaut kas pilnīgi nebijis - nekāda badošanās, bet tā vietā garšīgas un sātīgas matītes. Jau pirmajās programmas dienās mana vielmaiņa bija sākusi darboties citādāk un bez jebkādas piepūles dažās dienās zaudēju jau 5 kilogramus. Lieliski! Un enerģija kopš programmas sākšanas ir vairāk nekā jebkad iepriekš. Turpināju un ātri vien nometu 10 kilogramus!

Foto: Stockholmhealth.com/Arnis Graps

Ko Tu ieteiktu citiem, kuri arī vēlas notievēt?

Nevajag mānīties un iestāstīt sev, ka gan jau pats no sevis kaut kas mainīsies. Vienkārši ir jāizmēģina! Saku godīgi - kopš liekais svars ir prom, ir pavisam nebijušas sajūtas, varu dzīvot un strādāt ar pilnīgi citu enerģiju. Notievēt ir daudz vienkāršāk nekā jūs domājat!

Aizpildi testu un izveido savu diētu Stockholmhealth.com mājas lapā

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Foto: Publiciātes foto

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu