KRISTĪNE (48) ATKLĀJ: kā bez pūlēm katrs latvietis var apgūt angļu valodu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Angliski sapratu pāris vārdus, bet pati neko nevarēju pateikt. Negribējās izkrist no aprites valodas nezināšanas dēļ! Šveices metode man ļāva sākt runāt angliski nieka 2 nedēļu laikā! « stāsta Kristīne Jankoviča (48). Lasi interviju ar Kristīni un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās!

Vai iepriekš bijāt apguvusi angļu valodu?

–Protams,visi jau kaut kad kaut ko ir mācījušies… Skolas laikā bija angļu valodas stundas,bet tas bija tik sen, ka atceros tikai yes un no. Pirms pāris gadiem arī pagāju kursos- tie prasīja daudz laika un naudas. Toreiz neko tā arī jēdzīgi neiemācījos,jo nodarbībās viss notika ļoti ātri un neviens negaidīja, ja kaut ko nesapratu. Beigās zaudēju ticību, ka varu.

Kas Jūs pamudināja uzsākt angļu valodas apguvi ar Šveices metodi?

–Sapratu, ka darbā jaunie kolēģi man ātri vien «paiet garām,» jo zina angļu valodu! Draudzene pastāstīja par unikālo Šveices metodi. Es biju pārsteigta, cik īsā laikā viņai izdevās iemācīties angļu valodu. Nopriecājos, ka man arī varbūt ir cerība! Piedevām, ja nesanāktu un pēc 2 nedēļam es nerunātu angliski- nauda man tiktu atgriezta atpakaļ. Tā arī izlēmu piereģistrēties!

Kā notika mācīšanās?

–Mācīšanās ar Šveices programmu bija ļoti vienkārša! Viss notika datorā un tika izmantota ļoti neierasta metode, to pat nevar izstāstīt, tas ir jāredz. Pirmās nedēļas beigās jau varēju veidot vienkāršus teikumus. Ja kursos gaidīju, kad nodarbība beigsies, tagad gadīju, kad varēšu mācīties ar Šveices metodi- reāls azarts! Riktīgi palīdzēja tas, ka bija daudz vizuālu materiālu, varēja paiet atpakaļ un uzmest aci tam, kas piemirsies. Katru dienu atradu laiku 15 minūtes, lai piesēstos un ar to pilnīgi pietika!

Kā Jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

–Pašai baigais prieks! Tagad darbā, kad ir ārzemju klients vairs nemulstu, varu sarunāties. Lai tie jaunie zina, ka es varu! (smejas) Kad meita atbrauca ciemos, skatījāmies filmas angliski. Esmu lepna par sasniegto!

Jo jūs novēlētu tiem, kas nav sākuši apgūt angļu valodu?

–Noteikti piesakieties Šveices programmai, es nekad nebūtu domājusi, ka valodu var iemācīties TIK ātri un viegli! Kamēr tu šaubies, citi jau runā angļu mēlē!

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ.

Tikai šodien saņem valodu programmu ar 55% atlaidi - tikai par 6.95 €. Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies! Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien!

Dodies uz SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu