Liene Greifāne atklāj PATIESĪBU par Stokholmas diētu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Gribēju notievēt pati priekš sevis! Patikt sev – tas ir pats galvenais! Nomestie 7kg ir tiešām acīm redzami!!!» Tā pēc aizraujošās notievēšanas pabeigšanas stāsta Eirovīzijas fināliste, šova «Dejo ar Zvaigzni» uzvarētāja un 2 bērnu māmiņa Liene Greifāne! Lasi interviju ar mākslinieci, kurā viņa atklāj kā nomest liekos kilogramus, lai liekais svars nekad neatgrieztos!

Liene, pastāsti – kā izlēmi sākt notievēt?

–Kopš otrā bērniņa piedzimšanas biju pieņēmusies svarā, sāku justies neērti un nevarēju ielīst vecajās skatuves kleitās. Vienmēr esmu teikusi: «Galvenais ir patikt pašai sev!» Tāpēc sapratu, ka jāsāk rīkoties! Uzstādīju to kā mērķi sev – notievēt! Un ja es ko kaut ko nolemju – tad tā būs!

Foto: Publiciātes foto

Kā izlēmi pieteikties tieši Stokholmas diētai?

– Personīgi pazīstu vairākus slavenus cilvēkus, kuri ir pamēģinājuši šo diētu, piemēram, viens pazīstams mākslinieks notievēja par 12kg tieši ar Stokholmas Diētu! Arī draudzene kopā ar vīru nesen pamēģināja. Vispār biju dzirdējusi daudz par šo notievēšanas metodi! Es mīlu izaicinājumus, tāpēc, kad ieraudzīju reklāmu draugos, nolēmu pati pamēģināt uz savas ādas – aizpildīju testu un pasūtīju savu diētu!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un saņem individuāli tieši tev radītu notievēšanas plānu!

Kā tieši Tev izdevās zaudēt lieko svaru?

–Sākumā, ēdot veselīgas un viegli pieejamas ēdienu kombinācijas, tika aktivizēta mana vielmaiņa. Tas ir svarīgs nosacījums veiksmīgai svara samazināšani. Ļoti palīdzēja mana uztura speciāliste L. Bergsone! Biju patiešām pārsteigta, ka pirmos rezultātus redzēju jau nākamajā dienā! Ļoti labi zināju, ka mans mērķis ir zaudēt 5kg, taču kopā ar šo metodi nometu veselus 7 liekos kilogramus tikai 9 dienās! Tagad atkal jūtos labi un seksīgi savās kleitās! Tā ir tik forša sajūta – patikt sev pašai!

Foto: Publiciātes foto

Ko tu novēlētu citām sievietēm, kas arī vēlas nomest svaru?

–Vienmēr būs cilvēki, kas teiks, ka tas jau nav reāli, labāk nemaz necenties! Dzirdot šo es rodu vēl lielāku motivāciju iet uz priekšu un pierādīt ka viss ir iespējams! Tie kas nedara, nedrīkst mācīt tos, kas dara! Tāpēc sper pirmo soli un izpildi notievēšanas testu Stokholmas Diētas mājas lapā jau tagad!

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

1. BEZMAKSAS konsultācijas
2. Sulīgu 80% atlaidi savam notievēšanas plānam
3. BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos
4. Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un saņem individuāli tieši tev radītu notievēšanas plānu!

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu