Visi šokā: ievērojot vienu triku, sieviete īsā laikā nomet 17kg

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Jau pēc pirmajām tievēšanas dienām varēju uzvilkt apģērbu, kas pirms tam bija par mazu,» tā savu tievēšanas pieredzi raksturo skolotāja Irita Brūvere (39). Lasi interviju ar Iritu un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

–Jau pirms kāda laika pamanīju, ka liekais svars nācis klāt. Tad nolēmu svara problēmai pievērsties nopietnāk – regulāri biju svīdusi sporta klubos un mocījusi sevi, nēedot pēc sešiem vakarā. Nekādu ievērojamu rezultātu tas nedeva. Reāli sava auguma dēļ vairs nevarēju uzvilkt drēbes, kas tiešām patīk un labi izskatās. Kad ieraudzīju sevi darba pasākuma fotogrāfijās, pārņēma izmisums - biju kļuvusi par resnulīti! Sapratu, ka tā tas vairs nevar turpināties un gribu tikt vaļā no liekajiem kilogramiem pēc iespējas ātrāk un uz visiem laikiem. Sapratu, ka jāmeklē cita pieeja.

Foto: Publicitātes foto

Kāds bija triks ar ko tev izdevās zaudēt lieko svaru?

–Varu teikt, ka kaut ko tādu iepriekš nekad nebiju darījusi. Sāku ar to, ka Stokholmas diētas mājas lapā pasūtīju sev septiņu dienu notievēšanas plānu. Jau no pirmajām dienām godīgi ievēroju diētas plānu un rezultāti ilgi nebija jāgaida. Svars sāka kristies un vairāki liekie kilogrami bija pazuduši dažu dienu laikā. Jau pēc pirmajām tievēšanas dienām varēju uzvilkt apģērbu, kas pirms tam bija par mazu. Tagad liekie tauki uz vēdera ir pazuduši pavisam. Pati uz savas ādas pārliecinājos, kā šī diēta strādā - esmu zaudējusi 17 liekos kilogramus, bet ieguvusi lielisku pašajūtu!

Foto: Publicitātes foto

Ko tu ieteiktu citiem, kas arī vēlas notievēt?

–Vienkārši ir jāpamēģina! Sāc ar mazumiņu un tu sasniegsi vēl labāku rezultātu, nekā tagad spēj iedomāties. Ir pavisam cita sajūta – spēka pieplūdums, enerģija. Tāpēc – uz priekšu! Piereģistrējies un sāc.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmHealth.com mājas lapā

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Turklāt šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

Foto: Publicitātes foto

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu