Neticami! Sieviete atklāj, kā iemācīties angļu valodu 14 dienās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Kaut kādus jau vārdus angliski zināju, bet, kad bija jārunā, neko īsti pateikt nevarēju. Sākumā nodarbības pēc Šveices metodes likās ļoti neparastas, bet pēc divām nedēļām varēju pateikt visu, kas ienāca prātā,» stāsta Santa Kalēja (45), kura angļu valodu iemācījās, pateicoties unikālajai Šveices metodei. Lasi interviju ar Santu un uzzini, kā iegūt 55% atlaidi ātrai angļu valodas apguvei.

– Vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

Iepriekš nedaudz kaut ko biju mācījusies, bet tas bija tik sen.. Kādus vārdus jau zināju, bet, kad bija jārunā, neko normāli pateikt nevarēju. Arī bērni teica, ka neko nevar saprast.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu?

Vienmēr jau bija licies, ka angļu valoda būtu kaut nedaudz jāmāk. Tad nonācu situācijā, kad satikos «aci pret aci» ar ārzemnieku. Viņš bija nepatīkami pārsteigts, ka pie mums apkalpojošās sfēras darbinieks nemāk vienkārši komunicēt angļu valodā. Nevienam nenovēlu nonākt tik apkaunojošā situācijā. Tas tā «aizķēra» un es sapratu, ka mūsdienās bez angļu valodas zināšanām nu nekādi. Angļu valodas macīšanās kļuva par manu šā gada apņemšanos.

- Kāpēc nolēmi mācīties angļu valodu pēc Šveices metodes?

Pats piedāvājums angļu valodu apgūt internetā man likās pamēģināšanas vērts kaut vai tās ērtības dēļ, ka apmācība notiek no mājām. Mani iedvesmoja reālu cilvēku atsauksmes par Šveices metodi, ar kuru 14 dienās var iemācīties runāt angliski. Tā kā patiesi gribēju iemācīties runāt angliski, likās, ka vismaz jāizmēģina, kā metode darbojas.

– Kā notika mācīšanās?

Pieteicos programmai un jau uzreiz varēju sākt to izmantot. Mani ļoti aizrāva, ka programma ir tik vienkārša un viegli lietojama. Sākuma gan brīnījos par neparastajām nodarbībām, bet jau otrajā dienā varēju pateikt vienkāršus teikumus. Man angļu valodas apguve aizņēma tieš tik daudz laika, cik pati gribēju tam atvēlēt. Mācīties bija kļuvis tik viegli, ka vēlējos apgūt visu uzreiz! Pārņēma sajūta, ka angļu valodas apguve priekš manis tāds nieks vien ir (smejas).

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

Jau pēc pāris dienām bija lieliska sajūta, ka beidzot sapratu vārdus sev mīļām dziesmām angļu valodā. Bet pēc 14 dienu kursa jau spēju pateikt gluži vai visu, kas ienāca prātā. Nu, varbūt ne pārāk perfektā izrunā, bet radi bija pamatīgi pārsteigti un teica, ka tagad tik jābrauc ceļojumā un jāliek lietā jaunās zināšanas. Tagad varu bez problēmām saprast citu stāstīto un skatīties filmas bez subtitriem.

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Pateicoties Šveices metodei, aizmirsīsies, kas tas ir - «grūti un sarežģīti». Tieši tagad ir īstais laiks pieteikties programmai, jo laiks neatgriezeniski skrien. Jūs ātri sapratīsiet, kāpēc šī metode strādā. Pasūti programmu un lieto tikai sev ērtā laikā!

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien - 22. novembrī - saņem valodu programmu ar 55% atlaidi - tikai par 6.95€ (parastā cena EUR 16.95). Nenokavē! Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies. Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu